Fotbal intern

Mesajul unui mare dinamovist: “Aveţi grijă să nu se aleagă praful!”

Cornel Ţălnar crede că Vasile Miriuţă trebuie să îi facă pe jucătorii săi să înţeleagă că în meciul de la Giurgiu este în joc viitorul, dar şi istoria lui Dinamo.
24.02.2018 | 12:29
Mesajul unui mare dinamovist:
ADVERTISEMENT

Astra-Dinamo este partida în care elevii lui Vasile Miriuţă vor juca pentru viitorul clubului din Ştefan cel Mare. În cazul în care după cele 90 de minute alb-roşii nu vor prinde unul dintre cele şase locuri care duc în play-off, atunci fostul antrenor al “câinilor”, Cornel Ţălnar, crede că situaţia clubului finanţatorului Ionuţ Negoiţă o să devină dramatică.

Contactat de către FANATIK.RO, Ţălnar a dezvăluit că jocul lui Dinamo de la Giurgiu o să stea în evoluţiile lui Torje şi Nistor. “Ce aş face eu înainte de meciul de la Giurgiu dacă aş fi antrenorul lui Dinamo? Le-aş pune jucătorilor DVD-uri cu meciurile tuturor generaţilor de dinamovişti adevăraţi. Băieţii care vor intra pe teren la Giurgiu trebuie să se gândească la faptul că vor juca pentru întreaga istorie a lui Dinamo. Îmi pun mari speranţe în Torje şi în Nistor. Oricum jocul lui Dinamo depinde de evoluţiile celor doi jucători. Mi-ar fi plăcut să fie şi Gicu Grozav la Dinamo. Dacă el juca împreună cuTorje acolo, atunci în mod sigur Dinamo se bătea acum pentru titlu”, a spus Ţălnar.

ADVERTISEMENT

“Dinamo are avantaj că Astra e calificată în play-off!”

Cornel Ţălnar consideră că Dinamo are un avantaj că Astra Giurgiu este matematic calificată în play-off, deoarece lui Edi Iordănescu îi va fi greu să îi mai motiveze pe jucătorii săi după ce aceştia deja şi-au îndeplinit obiectivul. “Mă bazez şi pe faptul că băieţii de la Astra Giurgiu nu vor juca la intensitate maximă cu Dinamo. Chiar dacă Edi Iordănescu şi Dani Coman au declarat că jucătorii lor vor face şi vor drege, totuşi o să vedeţi că nu o să fie chiar aşa. Este greu să îţi mai motivezi fotbaliştii când deja tu eşti cu sacii în căruţă.

Dinamo trebuie să profite la maximum de această situaţie şi trebuie să înceapă meciul împotriva Astrei Giurgiu cu motoarele turate. Dar aş vrea să văd la Dinamo o apărare mult mai concentrată. Am încredere în acest băiat Popescu şi eu cred că el o să ajungă ca valoare peste Nedelcearu. Aceşti tineri jucători vor creşte frumos, dar totul depinde de calificarea în play-off. Dacă Dinamo nu ajunge în play-off, atunci se va alege praful. Negoiţă nu mai are nici un fel de motivaţie să investească. Nu că ar fi făcut acum investiţii prea mari, dar totuşi el ţine pe Dinamo în viaţă. El este omul care le plăteşte la jucători salariile”, a încheiat Ţălnar.

ADVERTISEMENT

4 mandate a avut Cornel Ţălnar în calitate de antrenor principal al lui Dinamo

230 de meciuri a jucat Ţălnar pentru Dinamo în calitate de fotbalist

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri