ASTRA-DINAMO. VIDEO. Partidă nebună! Trei penalty-uri acordate, unul refuzat "cîinilor" şi un cartonaş roşu

Astra şi Dinamo s-au întîlnit în al doilea meci disputat sîmbătă, iar jucătorii celor două formaţii s-au luptat pentru cele trei puncte puse în joc din prima etapă a sezonului 2016-2017.

De la meciul dintre Astra şi Dinamo, scor 1-4, nu au lipsit şi fazele controversate. Dacă Dinamo a reuşit să înscrie primul gol din penalty, după ce Antun Palic a obţinut lovitura de 11 metri în urma unui duel cu Takayuki Seto, în minutul 23, la scorul de 2-0 pentru Dinamo, Ovidiu Haţegan a oferit un penalty şi pentru Astra.

În a doua repriză, Ovidiu Haţegan mai putea să acorde un penalty fotbaliştilor lui Ioan Andone. Valentin Lazăr s-a aflat faţă în faţă cu Geraldo Alves, fotbalistul campioanei României avea mîine la spate, dar în momentul şutului a depărtat braţul stîng de corp şi mingea l-a lovit. Arbitrul a lăsat jocul să continue, toate acestea spre nemulţumirea "cîinilor".

VIDEO

Haţegan şi-a luat "revanşa" în minutul 70, atunci cînd Oros l-a faultează pe Palic, iar mijlocaşul "cîinilor" a căzut în careu. Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri şi Gnohere a transformat din nou, scor 3-1.

Centralul partidei nu a ezitat să-l elimine pe Stan, în minutul 73, atunci cînd fotbalistul Astrei a intrat extrem de dur asupra lui Vali Lazăr.