Carousel hot news

EXCLUSIV. Un titular al Astrei, BLOCAT 16 ore în aeroport

ASTRA EUROPA LEAGUE. Probleme mari în defenisivă pentru tehnicianul giurgiuvenilor, Edi Iordănescu înainte de partida retur Zira-Astra, care se va desfăşura joi seară, de la ora 20:00. În...
20.07.2017 | 17:26
EXCLUSIV. Un titular al Astrei, BLOCAT 16 ore în aeroport
ADVERTISEMENT

ASTRA EUROPA LEAGUE. Probleme mari în defenisivă pentru tehnicianul giurgiuvenilor, Edi Iordănescu înainte de partida retur Zira-Astra, care se va desfăşura joi seară, de la ora 20:00. În meciul tur jucătorii fostei campioane a României au câştigat cu scorul de 3-1.

Ce s-a întîmplat? FANATIK.RO a aflat în exclusivitate că Florin Bejan are şanse mici să joace în acest meci după problemele pe care le-a avut în aeroportul din Istanbul. Din cauza unor nereguli cu viza, fostul jucător al Stelei a fost reţinut pe Ataturk aproximativ 16 ore, iar echipa lui Iordănescu jr a plecat fără acesta la Baku.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fundaşul central şi-a rezolvat lucrurile şi a ajuns şi el în Azerbaidjan. Dar tehnicianul Astrei a observat la elevul său o stare avansată de oboseală şi nu doreşte să rişte să joace cu el.

ASTRA EUROPA LEAGUE. Reacţia oficialilor

ASTRA EUROPA LEAGUE.Contactat de către FANATIK.RO, preşedintele Consililului de Administraţie  al Astrei, Petre Buduru a dezvăluit că nu ştie prea multe despre acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dani Coman cred că ştie mai bine ca mine. Am fost destul de ocupat în ultimele zile şi nu ştiu prea multe despre acest caz”, s-a rezumat să declare Buduru.

“N-a păţit nimic! E rezervă! Nu mai pot vorbi, plecăm la stadion” – Dani Coman

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri