ASTRA. EXCLUSIV. De ce l-a ARS la bani Niculae pe Şumudică!

ASTRA. Conducerea Astrei a decis să îl amendeze pe Marius Şumudică cu 40.000 de euro după ce acesta ar fi înjurat Steaua, în vestiar, după meciul cu AS Roma.

ASTRA. Marius Şumudică a început anul cum nu se mai poate mai prost. Antrenorul campionilor a fost anunţat de către Consiliul Director al Astrei că a fost amendat cu 40.000 de euro deoarece ar fi înjurat Steaua. "Este incredibil ce au putut să îmi facă mie aceşti oameni. Am luat cea mai mare amendă din istoria clubului. Am fost sancţionat cu 2 miliarde de lei vechi. Dintr-o dată li s-a făcut lor milă de FCSB sau Steaua cum se numeşte echipa aia.

Păi cei de la Steaua nu înjură rivalii în vestiar? Cei de la Dinamo nu îi înjură pe cei de la Steaua în vestiar? Eu nu sînt înjurat prin vestiarele rivalilor sau prin tribune pentru trecutul meu rapidist? Asta nu le vede nimeni? Am adus atîţia bani în contul clubului Astra", s-a plîns Şumudică(VEZI DETALII). În faţa lui Petre Buduru şi a oamenilor din conducerea clubului, la "judecată" a fost prezent doar avocatul antrenorului Astrei, Dan Idita.

L-a bîrfit şi l-a înjurat în faţa jucătorilor pe patron!

ASTRA. Deşi explicaţia oficială pentru amenda primită este că Marius Şumudică ar fi înjurat Steaua, FANATIK.RO a aflat că lucrurile nu stau deloc aşa, iar decizia de sancţionare a fost exclusiv a patronului campionilor pentru mai multe motive. Lui Ioan Niculae i-a ajuns la urechi tot ce a vorbit antrenorul despre el, în faţa jucătorilor, după partida cu AS Roma.

Convins că o să plece la Gaziantepspor, Şumi l-a făcut, fără nici o jenă, în toate felurile pe Ioan Niculae, omul care îl plătea. S-a plîns la jucători că şeful nu îi răspunde la telefon, el, Şumi, fiind cel care i-a băgat în cont foarte mulţi bani, după parcursul din Europa League. De asemenea că patronul nici măcar nu mai asigură la echipă condiţii normale pentru o echipă campioană.

Şumi s-a săturat să meargă doar cu avioane de linie

ASTRA. Una dintre cele mai mari nemulţumiri ale lui Marius Şumudică faţă de Ioan Niculae, pe care a prezentat-o şi jucătorilor, a fost faptul că este inadmisibil ca Astra să plece în deplasări, în străinătate, cu avioane de linie, să stea cu echipa prin aeroporturi ore în şir, deoarece patronul nu doreşte să asigure fotbaliştilor un charter.

Şumi l-a acuzat pe Niculae că nu a mai venit pe la fotbalişti deloc de cînd a ieşit din închisoare. În timpul discursului, tehnicianul nu a ezitat să le amintească jucătorilor că ei, cei care se aflau la ora respectivă în vestiar, i-au băgat bani mulţi în buzunar lui Niculae.

Niculae a aflat tot "arsenalul" verbal al antrenorului. Patronul a mai fost deranjat şi de faptul că Şumudică s-a plîns televiziunilor că jucătorii nu au văzut după meciul cu AS Roma nici măcar o şampanie pentru calificarea în primăvara Europa League.

Ţinut la echipă deşi fusese suspendat pentru pariuri

ASTRA. Dar principala nemulţumire a lui Ioan Niculae a fost că Marius Şumudică a ales să facă tot acest circ, în faţa camerelor tv, dar şi a jucătorilor, deşi a uitat că el fusese cel care implicase numele clubului Astra în scandalul pariurilor. Cînd tehnicianul de 45 de ani a fost chemat la Comisiile FRF, atunci toată lumea folosea titulatura de antrenorul Astrei.

FANATIK.RO a aflat că lui Niculae îi pare rău acum că nu l-a concediat la vremea respectivă pe Marius Şumudică, după ce acesta a fost suspendat de Federaţia Română de Fotbal 6 luni şi amendat cu 100.000 de lei (circa 25.000 de euro). Ulterior, sancţiunea a fost redusă la două luni, iar amenda la 50.000 de lei.

Lăsase echipa baltă înainte de meciul cu Steaua

ASTRA. FANATIK.RO a aflat că patronului campioanei nu i-a convenit nici decizia pe care Şumudică a luat-o, deşi a avut acordul lui Petre Buduru, să părăsească cantonamentul pentru a merge să semneze cu Gaziantepspor chiar înainte de meciul cu Steaua. În acel moment Astra se afla doar la cîteva ore de meciul cu roş-albaştrii, iar Şumi luase cu el tot staff-ul. Dacă nu apăreau atentatele de la Istanbul, antrenorul campionilor i-ar fi lăsat baltă pe giurgiuveni şi ar fi plecat în Turcia.

2 luni a fost sancţionat Şumudică de FRF pentru implicarea la pariuri

150.000 de euro este clauza care trebuie achitată de fiecare parte, Şumi sau Astra, la o despărţire unilaterală

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231