Mulţescu atacă arbitrajul: “Nu a fost penalty şi a fost ofsaid înainte”

ASTRA - FCSB 0-3
Sorin Dumitrescu   
in Fotbal intern
16/04/2018, 23:08
Mulţescu atacă arbitrajul: “Nu a fost penalty şi a fost ofsaid înainte”
Gigi Mulțescu a preluat recent pe Astra Giurgiu

Gigi Mulţescu, antrenorul Astrei Giurgiu, recunoaşte cu francheţe că adversarul a fost superior, chiar dacă a fost împins de la spate cu un penalty discutabil acordat lui FCSB:

FCSB e o  echipă foarte bună, cu jucătri valoroşi. Şi noi am încercat, dar fie că nu ne-a ieşit, fie că nu am fost lăsaţi. Puteam să marcăm  două goluri în ultimele minute. Mă bucur totuşi că am putut participa şi noi la spectacol.

Astra – FCSB 0-3. Gigi Mulţescu dă vina şi pe absenţele din lot

Nu a fost penalty şi din ce am înţeles a fost mai întâi ofsaid la penalty. Jocul nostru a început de la 3-0, pe final puteam să o mai dregem. Nu ne comparăm cu Steaua, care are mai multe echipe, una pe teren, alta pe bancă. Noi am avut şi accidentaţi,  abia am putut încropi 18 jucători. Am făcut mult mai multe greşeli decât în meciul de la Cluj şi Steaua, care e o echipă bună, a ştiut să profite.

Şi meciul cu Craiova va fi foarte greu, ei au alt stil de joc, dar au echipă bună. Nu merg cu nici un gând de răzbunare. La Craiova am şi o satisfacţie mare, eu l-am format pe Băluţă, eu l-am adus până la echipa naţională.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×