Gigi Becali dezvăluie strategia lui Dică: “Patroane, ştii ce fac?”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
16/04/2018, 23:24
Gigi Becali dezvăluie strategia lui Dică: “Patroane, ştii ce fac?”

Gigi Becali a fost mulţumit de victoria echipei sale, dar meciul etalon îl consideră pe cel împotriva Universităţii Craiova, câştigat cu 2-0 etapa trecută de echipa roş-albastră. Patronul a vorbit şi despre penalty-ul uşor acordat Stelei, dar şi despre schimbarea lui Budescu: 

“Este totul în regulă când câştigi 3-0, numai că nu e chiar 100%, e 95%. Eu nu vreau ca echipa adversă să se apropie de 16 metri. Eu vreau să fie ca meciul împotriva Universităţii. Ăla e etalonul. Penalty am văzut că a fost, dar după ce a spus Crăciunescu, poate că nu a fost. Îl trage de mână şi îl pune jos. Dacă este aşa cum zice domnul Crăciunescu, atunci nu a fost 11 metri.

“Patroane ştii ce fac? Mai rulez nişte jucători” 

Dică i-a spus lui Budescu de la începutul returului că vrea să dea totul în prima repriză. Patroane, ştii ce fac, mai rulez nişte jucători. Mi-a spus că între Filip şi Popescu nu ştie ce să aleagă şi i-am spus să se hotărască. E bine că şi-a cristalizat acum un prim de 11″, a declarat Becali. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.