“Am închis ochii şi am dat!” Cum s-a marcat golul serii în România

ASTRA - FCSB 0-3
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
16/04/2018, 23:00
“Am închis ochii şi am dat!” Cum s-a marcat golul serii în România

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Astra Giurgiu – FCSB, scor 0-3, în etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018 – vezi detalii. Mihai Pintilii s-a arătat încântat de faptul că echipa lui a reuşit să se impună la Giurgiu, dar se gândeşte la următoarele meciuri din playoff şi susţine că echipa lui mai are de muncit pentru a câştiga titlul, iar lupta cu CFR Cluj se va duce până la finalul sezonului. Pintilii a fost autorul celei de-a treia reuşită a roş-albaştrilor, un adevărat eurogol, cu un şut fantastic de la 25 metri. “Recunosc, după accidentare mi-era un pic frică să trag aşa. Dar acum am închis ochii şi am dat cât am putut de tare. Bine că mingea s-a dus acolo unde s-a dus”, a fost declaraţia sinceră a lui Pintilii.  

“A trecut meciul ăsta şi o luăm de la capăt pentru meciul următor. Mă bucur că am înscris, dar mai mult că am câştigat şi am luat cele trei puncte. Budescu este un jucător profesionist şi nu cred că mai face greşeala de după meciul cu Craiova.  Ne-a motivat faptul că CFR a câştigat la Viitorul şi a fost o presiune pentru noi. Mai avem cinci finale de jucat. Luăm fiecare meci în parte până când o să fim campioni matematic. Patronul a fost joci în cantonament. Ne-a ţinut un discurs. Pe unii i-a criticat, iar pe alţii i-a lăudat. Florin Tănase face un sezon foarte bun, chiar dacă nu înscrie. Lucian Filip a avut foarte multe accidentări şi joacă formidabil. Eu sunt sănătos şi sper din tot sufletul să ajut echipa. O să luăm fiecare meci în parte şi o să vedem ce se întâmplă”, a spus Mihai Pintilii, după Astra – FCSB, scor 0-3.

Ce zice Man despre Astra – FCSB

“Sper că de la meci la meci să îmi fac treaba cât mai bine şi să înscriu. Mi-am propus să îmi ajut echipa, dar mă bucur că înscriu. Asta înseamnă că munca mea dă roade. Muncesc foarte mult la antrenamente. Eu cred că am intrat foarte motivaţi a doua repriză. Am înscris două goluri foarte rapid şi aşa s-a decis soarta meciului. Până la ultima etapă se va juca pentru titlu. Şi ceilalţi colegi şi-au făcut foarte bine treaba. Nu am niciun secret! Trebuie să muncim din ce în ce mai mult că suntem tineri. Domnul Becali ne-a spus ca să dăm totul pe teren ca să câştigăm titlul. Citesc ce se vorbeşte despre mine, dar nu bag în seamă asta. Sper să se vadă în jocul meu asta. Budi se ocupă cu melodiile în vestiar. El este un jucător profesionist, ne-a ajutat în fiecare meci. Se întâmplă. El este un jucător profesionist şi o să îşi revină”, a spus Dennis Man.

Închide ×