Fotbal intern

Foto incredibil. Rapidistul Alex Ioniţă s-a pozat în tricoul FCSB-ului

Astra Giurgiu a învins FCSB, scor 2-0, în runda a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar Ioniţă s-a dat cu rivalii.
27.11.2017 | 20:58
Foto incredibil Rapidistul Alex Ionita sa pozat in tricoul FCSBului

Astra Giurgiu a reuşit să o încurce pe FCSB din drumul spre care vrea să-l urmeze spre locul 1, într-un meci disputat în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar Alexandru Ioniţă, fotbalistul care a deschis scorul pe stadionul “Marin Anastasovici” dintr-un penalty obţinut în minutul 63, a surprins imediat după meci. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL ÎN TIMP REAL!

Alex Ioniţă este cunoscut pentru faptul că o urăşte pe FCSB, toate acestea pentru că a evoluat în tricoul formaţiei Rapid Bucureşti, dar la petrecerea pe care giurgiuvenii au avut-o la finalul meciului cu trupa lui Nicolae Dică, mijlocaşul ofensiv s-a pozat în tricoul vicecampioanei României.  CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

Poza cu Ioniţă a fost postată de Belu după Astra – FCSB 2-0

Claudiu Belu, fundaşul celor de la Astra Giurgiu, a postat o poză care îi poate face probleme lui Alex Ioniţă cu suporterii Rapidului. Internaţionalul român a îmbrăcat tricoul FCSB-ului, făcând probabil schimb cu unul dintre steliştii care au trecut şi ei pe la Astra Giurgiu, şi a arătat scorul reuşit din degete.

Nu este prima oară când Alex Ioniţă îmbracă tricoul FCSB-ului. Mijlocaşul ofensiv din lotul antrenat de Edward Iordănescu a mai fost surprins îmbrăcat în culorile rivalei din Caitală la Cupa Liceelor, în 2013, dar atunci a făcut acest gest fără ironii. Citeşte pe AICI şi interviul acordat de Alex Ioniţă pentru FANATIK.RO în care povesteşte cum a reuşit să-l păcălească pe Gabi Enache la faza în care a obţinut penalty-ul.