Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB râde de Enache. “Chiar caterincă a fost!” Comparat cu Claudiu Răducanu

Gabriel Enache a avut datoria de a-şi motiva coechipierii înaintea meciului Astra - FCSB, dar stelistul i-a amuzat pe oamenii din fotbal.
27.11.2017 | 19:33
Un fost jucator de la FCSB rade de Enache Chiar caterinca a fost Comparat cu Claudiu Raducanu

Valeriu Răchita, fostul jucător al formaţiei “roş-albastre”, a comentat în legătură cu momentul în care Gabi Enache încerca să-şi motiveze coechipierii. Acesta s-a amuzat copios când a auzit mesajul transmis de fundaşul “roş-albaştrilor” şi nu a ezitat să-l compare pe Gabi Enache cu Claudiu Răducanu. 

“Am văzut că s-au strâns băieţii la mijlocul terenului şi “lupul alfa”. Pintilii râdea de un puişor care încerca să motiveze echipa pentru a câştiga contra Astrei. Zicea ceva de genul că “nu e nimic întâmplător în viaţă că purtăm acest tricoul”. Eu îi spun că este întâmplător că mulţi dintre acei băieţi care erau la mijlocul terenului poartă acel tricoul şi se cred fotbalişti.

Enache, comparat de Răchita cu Claudiu Răducanu după Astra – FCSB 2-0

Era caterinc, aşa cum spun jucătorii, şi, dacă ne uităm la Pintilii cum râde, chiar caterincă a fost. Cum era dacă ne gândeam noi, în perioada în care jucam, să-l punem pe Claudiu Răducanu să ne motiveze înainte de meci cu un eseu despre Nichita Stănescu”, a spus Răchita pentru ProX.

Ce le-a spus Gabi Enache coechipierilor săi înaintea meciului Astra – FCSB, terminat cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-0. “Băi, ascultaţi-mă puţin! Nimic nu este întâmplător în viaţa asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e coincidenţă. În sear asta trebuie să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, şi: victorie! victorie! victorie” – vezi aici video.

Astra – FCSB, scor 2-0, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018