Fotbal intern

Ioniţă, interviu după ce a bătut FCSB. Cine l-a sunat la 12 noaptea!

Alex Ioniţă a mărturisit care sunt obiectivele sale principale în următoarea perioadă şi a recunoscut că o victorie împotriva celor de la FCSB nu se poate compara cu nimic în lume pentru el.
27.11.2017 | 16:48
Ionita interviu dupa ce a batut FCSB Cine la sunat la 12 noaptea

Alex Ioniţă a mărturisit pentru FANATIK.RO că niciodată în viaţa lui nu să accepte să joace la Steaua şi a spus că în aceste momente nu se gândeşte la prelungirea contractului cu Astra Giurgiu. Mijlocaşul echipei lui Edi Iordănescu a recunoscut că de la anul vrea cu orice preţ să prindă din nou echipa naţională a României şi ne- mai spus ce alt mare ant-stelist la felicitat după meciul cu roş-albaştrii.

Alex, cum te simţi la nici 24 de ore după victoria obţinută împotriva celor de la FCSB?

Toată lumea ştie că eu sunt anti-stelist de mic copil, iar o victorie împotriva Stelei nu se compară cu nimic în lume pentru mine. M-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi mi-am dorit enorm să câştig.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

După meci ai spus că dedici victoria lui Daniel Niculae, Săpunaru şi Moţi, de ce ai făcut acest lucru?

Pentru că ei sunt prietenii mei şi sunt la fel de anti-stelişti ca şi mine, iar înainte de meci am primit mesaje de încurajare de la el.  Dar după meci Daniel Niculae chiar m-a şi sunat să mă felicite pentru victorie şi pentru jocul pe care l-am făcut. Mi-a spus că l-am făcut foarte fericit şi e convins că toţi rapidiştii sunt aşa.

“Nu vreau să mă gândesc acum la prelungirea contractului!”

Luni dimineaţă Iuliu Mureşan a spus că te doreşte la CFR Cluj, ce ne poţi spune?

Nu am ştiut despre declaraţiile domnului Iuliu Mureşan,  dar nu ştiam nici de interesul celor de la CFR Cluj pentru mine. Pot să spun că mă onorează şi mi-ar plăcea să ajung la o rivală a Stelei sau la o echipă din străinătate.

Care este situaţia ta contractuală cu Astra?

Mă aflu în ultimul an de contract cu Astra Giurgiu, iar cei din conducere mi-au făcut o propunere de prelungire de contract. Însă le-am spus să mă lase momentan să mă concentrez doar pe activitatea mea de fotbalist. Nu vreau să mă gândesc la o prelungire de contract. Am alte priorităţi în aceasrtă perioadă.

“Îmi doresc să prin din nou echipa naţională!”

Ce priorităţi ai?

În primul rând îmi doresc să joc bine şi să îmi ajut antrenorul să facă rezultate bune cu noi. Dar recunosc că  vreau să îmi îmbuntăţesc jocul şi mai mult, deoarece vreau să îl conving pe domnul Cosmin Contra să mă selecţioneze din nou la echipa naţională. Mă simt tare mândru când joc pentru România.

Enache a prins o partidă foarte proastă, iar tu eşti unul dintre principalii vinovaţi, nu?

Nu trebuie să i se pună în cârcă doar lui  Gabi Enache această înfrîngere. Nu doar el a jucat slab în meciul cu noi. Au fost şi alţii  pe care i-am simţit pe teren că nu sunt în apele lor. Am avut un avantaj şi că steliştii sunt în scădere de formă, dar şi că eu îl ştiam foarte bine pe Enache. La faza obţinerii loviturii de la 11 metri l-am driblat cu ochii închişi pe Gabi pentru că ştiam că o să facă alunecare înainte ca mingea să ajungă la mine. Însă nu trebuie să omit faptul şi vreau să vă spun că şi Edi Iordănescu a pregătit jocul foarte bine. Antrenorul nostru citise la perfecţie jocul steliştilor.

Niciodată nu o să ajung la Steaua”

După meciul cu Steaua ai spus că niciodată nu vei ajunge la această echipă, îţi menţi declaraţia?

Absolut! Nu am cum să joc vreodată pentru această echipă pentru că toată lumea ştie că nu o am la inimă. Dacă joci la Rapid nu ai cum să iubeşti Steaua sau să joci vreodată la ei

Crezi că Astra are forţa să ajungă în play-off?

Noi vom lupta să ne calificăm în play-off. În vară s-a făcut o echipă nouă şi a venit la noi un nou colectiv tehnic, dar e meritul lui Edi Iordănescu că a ştiut să ne strângă în jurul dânsului şi ne-a făcut să avem acum speranţe pentru îndeplinirea unui asemenea obiectiv.