Dialog incredibil între Becali şi Niculae despre antrenorul echipei!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
16/04/2018, 17:39
Dialog incredibil între Becali şi Niculae despre antrenorul echipei!

Gigi Mulţescu, 66 de ani, a preluat banca tehnică a Astrei Giurgiu din vacanţă. În vara anului 2017, fostul antrenor al oltenilor părăsea CS U Craiova, deoarece Mihai Rotaru a decis să îl aducă în Bănie pe Devis Mangia. Astfel, cel poreclit “SMURD” a rămas o perioadă pe bară, iar în urmă cu mai bine de o săptămână Ioan Niculae a hotărât să îl angajeze din nou la Astra Giurgiu.

FANATIK.RO a aflat că un rol foarte important în perfectarea acestei mutări l-au avut preşedintele Consiliului de Administraţie al giurgiuvenilor, Petre Buduru, dar şi patronul celor de la FCSB, Gigi Becali! Finanţatorul roş-albaştrilor i-a transmis lui Ioan Niculae să nu mai stea prea mult pe gânduri deoarece Gigi Mulţescu este o variantă foarte bună.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

“Gigi Mulţescu nu are mamă, nu are tată!”

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, i-a transmis omologului său de la Astra, Ioan Niculae, următorul mesaj: “Nu mai sta pe gânduri. Pune-l antrenor pe Gigi Mulţescu! Ăsta nu are mamă, nu are tată. Nu e ca alţii! În acest antrenor poţi să ai încredere”.  Iar mâna celui poreclit “SMURD” s-a văzut din primul meci, cel cu CFR, chiar dacă tehnicianul în vârstă de 66 de ani nu a avut mult timp la dispoziţie pentru pregătirea partidei din Gruia.

Gigi Mulţescu a reuşit să facă încă de la revenirea pe banca tehnică a Astrei un rezultat surprinzător, după ce fosta campioană a României a remizat pe terenul celor de la CFR, scor 1-1. Este de urmărit acum dacă giurgiuvenii vor putea să le pună piedică şi celor de la FCSB, fapt ce ar fi o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, cel care l-a sfătuit pe Niculae să îl aducă la echipa sa pe Mulţescu senior. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×