Fotbal intern

Video. Enache, lider şi gropar! Şi-a motivat colegii, apoi a comis-o

Gabi Enache, responsabil cu motivarea colegilor săi înaintea partidei Astra - FCSB. Toţi au rămas uimiţi când a început sa vorbească fundaşul
26.11.2017 | 22:02
Video Enache lider si gropar Sia motivat colegii apoi a comiso
ADVERTISEMENT

UPDATE / Gabi Enache, omul cu discursul motivaţional, este chiar cel care a comis-o la Giurgiu. În minutul 63, acesta a comis un fault stupid în careu, după o intrare necontrolată la Alex Ioniţă. Tot golgheterul Astrei a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă. Vezi în galeria foto momentul contactului dintre Enache şi Ioniţă.

Chiar dacă este vehement contestat de suporteri, Gabi Enache are o voce importantă în vestiarul FCSB. În condiţiile în care la Giurgiu lipsesc Bălaşa şi Alibec, doi dintre primii responsabili pentru motivarea colegilor, fundaşul venit de la Astra şi-a asumat rolul de lider al grupului. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei cu Astra, jucătorii lui Nicolae Dică s-au strâns în cerc la mijlocul terenului, iar cel care a ţinut un discurs motivaţional a fost chiar Gabi Enache. A folosit cuvinte mari, iar colegii l-au ascultat cu atenţie.

Discursul lui Enache, ineficient în prima repriză

Băieţi, ascultaţi-mă puţin! Nimic nu este întâmplător în viaţa asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e o coincidenţă! Trebuie, în seara asta, să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, şi: victorie! Noi, noi”, le-a strigat Enache colegilor.

ADVERTISEMENT

Pe teren, discursul motivaţional al lui Enache a părut mai degrabă că i-a adormit pe colegii săi. FCSB a făcut una dintre cele mai slabe reprize la Giurgiu şi nu a avut nici o ocazie clară în faţa celor de la Astra.

Vezi aici video cu discursul lui Enache

Tags: