Video. Penalty controversat în Astra-FCSB. “O ţinere uşoară!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
16/04/2018, 21:26
Video. Penalty controversat în Astra-FCSB. “O ţinere uşoară!”

FCSB a deschis scorul în minutul  27 al partidei de pe stadionul “Marin Anastasovici”, atunci când Harlem Gnohere a trimis puternic de la punctul de la 11 metri – vezi aici detalii.

Arbitrul delegat la partida Astra Giurgiu – FCSB, Marius Avram, a acordat cu uşurinţă penalty-ul din care Harlem Gnohere a deschis scorul. În minutul 26 al meciului de pe stadionul “Marin Anastasovici”, Romario Benzar a încercat să pătrundă în careul lui Iliev, iar Laurenţiu Buş l-a atins. Fundaşul lui FCSB a căzut cu uşurinţă şi Avram a arătat punctul de la 11 metri. VEZI AICI VIDEO!

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

“E o ţinere uşoară. Dar ea se produce în afara suprafeţei de pedeapsă. Uitaţi-vă la mâna lui Benzar. Piciorul e în interior, astfel că mâna lui stângă nu poate fi în interiorul careului. Se dă de pe locul de contact. Dacă dai fault, dai lovitură liberă. Nu e o fază grea. Nu e ca la baschet aici, deşi Avram cam e ca la baschet. E păcat de el că se iroseşte la fotbal, el e cam de baschet”, a explicat Crăciunescu pentru o emisiune de sport.

Gnohere este golgheter în Liga 1 Betano

Harlem Gnohere este golgheterul Ligii 1 Betano. Atacantul francez a înscris 14 goluri în actualul sezon competiţional pentru formaţia “roş-albastră”. Mai mult, Gnohere a mai dat 1 gol în Cupa României şi 5 în Europa League.

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×