Conducerea Astrei a stabilit preţuri exorbitante la bilete pentru meciul cu Steaua

Eduard Popa   
in Fotbal intern
16/04/2018, 14:01
Conducerea Astrei a stabilit preţuri exorbitante la bilete pentru meciul cu Steaua

Giurgiuvenii au făcut tot posibilul pentru a pune beţe-n roate suporterilor FCSB. Clubul din Giurgiu a cerut preţuri extrem de piperate pentru meciul de pe teren propriu cu giurgiuvenii, pentru ca echipa lui Ion Niculae să nu se trezească luni seara cu un stadion plin de stelişti. 

Astfel, preţurile la Astra-FCSB au variat de la 50 de lei pentru un bilet la peluze, tribuna 2 sau tribuna 1 sau 70 de lei pentru un bilet la tribuna 1, în anumite sectoare centrale. 

Astra – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Giurgiuvenii, aceleaşi şicane făcute şi dinamoviştilor

Astra – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Conducerea astralilor a făcut acelaşi lucru şi în ultimul meci din sezonul regulat, în compania lui Dinamo. Atunci fanii dinamovişti prezenţi la meci au protestat şi au aruncat în teren cu bancnote de 50 de lei cu chipul acţionarului Astrei. Giurgiuvenii au câştigat atunci cu 2-0 şi au trimis „câinii roşii” în play-out. 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.