Video. Faza din min. 94 care poate decide play-off-ul. "A fost penalty"

liga 1, george radulescu, arbitru, penalty, astra - gaz metan 4-3

George Rădulescu ar fi putut acorda penalty pentru Gaz Metan la ultima fază din înfrângerea cu Astra, scor 3-4, după un henţ comis de Bejan.

O minge aruncată în careu de medieşeni, în minutul 90+4, a căzut pe mâna lui Bejan, în interiorul suprafeţei de pedeapsă. Deşi era excelent poziţionat, George Rădulescu a lăsat jocul să continue.

Jucătorii celor de la Mediaş l-au înconjurat imediat pe central, care însă a rămas impasibil la proteste. După meci, oaspeţii au evitat să facă referire la acea fază.

În schimb, Ion Crăciunescu a fost tranşat şi a considerat că medieşenii ar fi trebuit să primească lovitura de pedeapsă din partea lui Rădulescu.

"Lovitură de la 11 metri, indiscutabil. Neglijenţă a apărătorului, mingea vine de la distanţă mare. Duce la concluzia că este un act voit. Arbitrul poziţionat bine, dar trebuie să ai curaj", a spus Crăciunescu la o televiziune de sport. 

Tot pe lipsa de curaj a centralului a mers şi Dinu Gheorghe, care consideră şi el că se impunea penalty: "Avea câmp deschis să vadă, cred că i-a fost teamă să dea penalty în minutul 94. Altă explicaţie nu e. Bejan se simte vinovat"

Decizia lui George Rădulescu vine după o fază la limită, în care s-ar fi putut dicta ofsaid la poziţia unui jucător al oaspeţilor. Oricum, faza din prelungirile partidei de la Giurgiu ar putea conta enorm în lupta la play-off. Cu aceste trei puncte, Astra merge la şase în faţa echipei de pe locul şapte, Dinamo.

Vezi video aici cu faza incriminată de medieşeni