Video. Faza din min. 94 care poate decide play-off-ul. “A fost penalty”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
09/02/2018, 23:40
Video. Faza din min. 94 care poate decide play-off-ul. “A fost penalty”

O minge aruncată în careu de medieşeni, în minutul 90+4, a căzut pe mâna lui Bejan, în interiorul suprafeţei de pedeapsă. Deşi era excelent poziţionat, George Rădulescu a lăsat jocul să continue.

Jucătorii celor de la Mediaş l-au înconjurat imediat pe central, care însă a rămas impasibil la proteste. După meci, oaspeţii au evitat să facă referire la acea fază.

În schimb, Ion Crăciunescu a fost tranşat şi a considerat că medieşenii ar fi trebuit să primească lovitura de pedeapsă din partea lui Rădulescu.

“Lovitură de la 11 metri, indiscutabil. Neglijenţă a apărătorului, mingea vine de la distanţă mare. Duce la concluzia că este un act voit. Arbitrul poziţionat bine, dar trebuie să ai curaj”, a spus Crăciunescu la o televiziune de sport. 

Tot pe lipsa de curaj a centralului a mers şi Dinu Gheorghe, care consideră şi el că se impunea penalty: “Avea câmp deschis să vadă, cred că i-a fost teamă să dea penalty în minutul 94. Altă explicaţie nu e. Bejan se simte vinovat”

Decizia lui George Rădulescu vine după o fază la limită, în care s-ar fi putut dicta ofsaid la poziţia unui jucător al oaspeţilor. Oricum, faza din prelungirile partidei de la Giurgiu ar putea conta enorm în lupta la play-off. Cu aceste trei puncte, Astra merge la şase în faţa echipei de pe locul şapte, Dinamo.

Vezi video aici cu faza incriminată de medieşeni

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.