Iordănescu jr, supărat după victoria de play-off: "Este inadmisibil!"

astra - gaz metan 4-3, liga 1, edward iordanescu, play-off

Astra s-a impus în faţa celor de la Gaz Metan, scor 4-3, şi face un pas uriaş spre play-off în Liga 1. Dar Edward Iordănescu nu este mulţumit de joc.

Cele trei goluri încasate de Astra de la Gaz Metan, toate din faze fixe, l-au scos din minţi pe Iordănescu jr. Acesta le-a cerut elevilor săi mai multă concentrare în meciurile care vor urma, mai ales că echipa sa va avea dueluri tari în play-off, unde este aproape calificată.

"Mulţi sceptici ne vedeau alt traseu, pe bună dreptate. Dar mă nemulţumeşte jocul, trebuia să arătăm altfel. S-a resimţit în joc că noi am fost sub presiune, iar adversarii relaxaţi. Greşeli de responsabilitate la fazele fixe. Totul e de la presiune, ştiam asta.

E nepermis să iei trei faze din faze fixe. În repriza a doua pierdem din turaţie, dar nu stă în picioare discuţia cu problemele fizice. Astra e cu un pas spre o performanţă uriaşă. Vedem în vară în ce direcţie ne duc perspectivele", a declarat Edward Iordănescu la o televiziune de sport. 

Cu victoria obţinută împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, Astra merge la şase puncte în faţa echipei de pe locul şapte, Dinamo, şi este foarte aproape de a-şi asigura locul în play-off. Giurgiuvenii mai au de jucat cu liderul CFR Cluj şi cu Dinamo.