Iordănescu jr, supărat după victoria de play-off: “Este inadmisibil!”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
10/02/2018, 00:21
Iordănescu jr, supărat după victoria de play-off: “Este inadmisibil!”

Cele trei goluri încasate de Astra de la Gaz Metan, toate din faze fixe, l-au scos din minţi pe Iordănescu jr. Acesta le-a cerut elevilor săi mai multă concentrare în meciurile care vor urma, mai ales că echipa sa va avea dueluri tari în play-off, unde este aproape calificată.

“Mulţi sceptici ne vedeau alt traseu, pe bună dreptate. Dar mă nemulţumeşte jocul, trebuia să arătăm altfel. S-a resimţit în joc că noi am fost sub presiune, iar adversarii relaxaţi. Greşeli de responsabilitate la fazele fixe. Totul e de la presiune, ştiam asta.

E nepermis să iei trei faze din faze fixe. În repriza a doua pierdem din turaţie, dar nu stă în picioare discuţia cu problemele fizice. Astra e cu un pas spre o performanţă uriaşă. Vedem în vară în ce direcţie ne duc perspectivele”, a declarat Edward Iordănescu la o televiziune de sport. 

Cu victoria obţinută împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, Astra merge la şase puncte în faţa echipei de pe locul şapte, Dinamo, şi este foarte aproape de a-şi asigura locul în play-off. Giurgiuvenii mai au de jucat cu liderul CFR Cluj şi cu Dinamo.
 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.