Pustai vrea şi puncte, nu doar spectacol: “Îmi vine să urlu!”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
10/02/2018, 00:34
Pustai vrea şi puncte, nu doar spectacol: “Îmi vine să urlu!”

Antrenorul medieşenilor insistă că jocul echipei sale este mult schimbat în bine faţă de 2017, dar acest lucru nu îi poate da satisfacţie, deoarece punctele nu au venit în primele două runde din acest an.

A mai trecut o şansă pe lângă noi. Am jucat bine, spectaculos, dar finalitatea e aceeaşi, zero puncte. Ne exprimăm mai bine, avem şi bancă bună.

Ne-am întărit în iarnă, jocul ne dă speranţe. 20 de ocazii cu Astra şi Steaua. Îmi vine să urlu când văd ce goluri am luat. Ar fi putut să dea cartonaş roşu la o fază”, a spus Pustai la o televiziune de sport.

Gaz Metan Mediaş a luat zero puncte din două meciuri disputate în 2018 şi este pe locul 13, penultimul din Liga 1, cu doar 15 puncte după 24 de etape. 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.