Video. Astra – Gaz Metan, şapte goluri şi rezultat de play-off

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 16:30
Video. Astra – Gaz Metan, şapte goluri şi rezultat de play-off

Update. După succesul de la Giurgiu, echipa pregătită de Edward Iordănescu rămâne pe locul patru şi îşi consolidează avansul faţă de locul şapte, Dinamo, care este acum de şase puncte.


Update. Iată echipele de start pentru Astra – Gaz Metan, din etapa 24:

Astra: Iliev – Belu, Bejan, Erico, Stan – Takayuki, Dandea – Buş, Balaure, Matei – Vera

Gaz Metan – Greab – Creţu, Constantin, Sîrghi, Popovici – Chamed, Rosado, Caiado, Diogo – Rondon, Olaru


ASTRA – GAZ METAN LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Astra are probleme de lot, Edward Iordănescu având trei jucători de bază suspendaţi, pe Abang, Polczak şi Mrzljak . În cazul în care giurgiuvenii se vor impune în această partidă,  echipa din Giurgiu îşi are asigurată prezenţa în play-off într-o proporţie de 90%. VEZI AICI VIDEO CU MECIUL ASTRA – GAZ METAN.

ASTRA – GAZ METAN LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. În etapa precedentă, Astra a remizat, scor 1-1, împotriva campioanei Viitorul Constanţa. După meci, Hagi a făcut un scandal uriaş şi a anunţat că este decis să părăseasă România şi să lase echipe pe mâna altcuiva. Gaz Metan Mediaş a pierdut acasă, împotriva vicecampioanei FCSB, scor 2-1.

Cine arbitrează Astra – Gaz Metan

George Rădulescu va fi la centru în partida de la Giurgiu, urmând să-i aibă asistenţi pe Marius Nicoară şi Vlad Bârleanu. George – Robert Dumitru este arbitru de rezervă, iar observator a fost desemnat Stan Prodan.

Echipele probabile:

Astra: Iliev – Belu, Bejan, Erico, Stan – Takayuki, Dandea – Buş, Matei, Balaure – Vera

Gaz Metan: Greab – Creţu, Constantin, Sârghi, Popovici – Chamed, Rosado, Diogo, Caiado – Rondon, Olaru

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.