Reacţie virulentă despre meciul de la Giurgiu. “Nu vedeţi fundaşii?”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
09/02/2018, 22:03
Reacţie virulentă despre meciul de la Giurgiu. “Nu vedeţi fundaşii?”

Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al formaţiei Astra Giurgiu, a vorbit despre modul în care au evoluat jucătorii din apărarea celor de la Gaz Metan Mediaş. Fosta campioană a României conducea cu 3-1 după 45 de minute, iar fostul oficial din Liga 1 Betano a măturat pe jos cu jucătorii lui Cristi Pustai.

Acesta l-a criticat pe Olaru, despre care susţine că nu va mai avea şanse ca la meciul cu Astra Giurgiu în viaţa lui, iar alt jucător luat la ţintă de Dinu Gheorghe este portughezul Joao Diogo. 

Ce zice Dinu Gheorghe despre Astra – Gaz Metan

“Fundaşii nu ştiu cum să facă să greşească mai repede. Au avut nişte faze (n.r. cei de la Gaz Metan Mediaş)… acel copil Olaru… Dacă el crede că o să mai aibă aşa şanse de genul ăsta în cariera sa, se înşeală. Asta a jucat mai nimic şi conduce cu 3-1.

Păi nu vă supăraţi… Au adus nişte jucători cei de la Mediaş parcă veniţi de pe altă planetă. Acel număr 2 nici nu ştie unde e mingea. Fotbaliştii din apărarea Mediaşului sunt hazlii”, a spus Dinu Gheorghe pentru o emisiune de sport.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.