ASTRA-GENK 2-2. Giurgiuvenii şi-au făcut planul pentru primăvară: "Cîştigăm cu 1-0 în retur şi ne batem şi la titlu"

Astra a încheiat la egalitate, 2-2, prima manşă din 16-imile Ligii Europa împotriva lui Genk. Pentru astrali au marcat Budescu, minutul 43, şi Seto, în minutul 90. Returul are loc peste o săptămînă în Belgia, cînd se va decide echipa care merge mai departe. Teixeira speră la o victorie cu 1-0 a astralilor în retur şi spune că formaţia se bate la titlu dacă ajunge în playoff. 

"Un meci cu de toate. Cred că ar fi fost plăcut să ieşim cu o victorie. Ne-am antrenat puţin pe iarbă. Dar a fost un meci ok. Am avut destul de multe ocazii. Şi în repriza a doua am avut. Am revenit, am făcut 2-2 şi avem şansele noastre acolo. Aşa sper să îmi întoarcă Budescu serviciul. Dar acum avem un meci foarte important cu Viitorul. Toate competiţiile sînt importante, dar vrem să ajungem în playoff. Ar fi păcat să nu fim acolo, că avem echipă bună.

Viitorul e meritat pe primul loc şi noi trebuie să jucăm duminică. La Iaşi nu trebuia să jucăm decît dacă erau condiţii bune. Aşa, mai bine că nu am jucat. Nu ne-a lipsit Alibec. Acum e la Steaua, îi doresc baftă, dar avem jucători care pot evolua bine în faţă. Nu contează cine marchează, contează să facem un meci bun şi sper să cîştigăm cu 1-0. Dacă vom fi în playoff, ne batem la titlu. Nu am vrut să plec în această iarnă. Sînt fericit aici", a spus Teixeira după meci.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004