ASTRA-GENK 2-2. Şumi, criticat de vestiar: "E umilitor ce a făcut. A greşit!" Plus o declaraţie RĂZBOINICĂ: "Dacă batem Viitorul, luăm titlul!"

Florin Lovin, una dintre absenţele importante ale Astrei în prima manşă a dublei cu Racing Genk, a vorbit după meci despre schimbarea lui Laurenţiu Buş, jucător introdus de Şumudică în minutul 64 şi înlocuit peste 16 minute. Lovin îl critică pe tehnicianul său, cu care şi el a trăit un episod oarecum asemănător după ce a fost înlocuit înainte de pauza meciului de la Timişoara.

"Eu, dacă aş fi antrenor, n-aş face asta niciodată. Poate să greşească toate mingile, dar nu voi scoate un jucător înainte de pauză sau după ce l-am băgat în teren. Mi se pare umilitor faţă de el şi faţă de familia lui. Schimbarea lui Buş a fost o greşeală. Dar Şumudică ne zice mereu în vestiar că el ia deciziile şi, dacă a greşit, şi-o va asuma. Probabil că nu a realizat sau aşa a gândit. Antrenorii au altă atitudine, dar eu, ca jucător, m-aş simţi foarte foarte urât dacă mi s-ar face asta", a declarat mijlocaşul.

Florin Lovin a vorbit şi despre returul de la Genk, dar a oferit o declaraţie extrem de interesantă despre partida de campionat din weekend cu Viitorul şi despre şansele Astrei în perioada următoare.

"Pentru mine, este mai bine că s-a terminat 2-2. Aşa nu mai avem nimic de pierdut şi vom merge să atacăm. E mai bine 2-2 decât 1-0. Dacă băteam la limită, poate ne închideam. Aşa... Iar vizavi de partida cu Viitorul, eu spun că dacă îi batem luăm titlul!", pronostichează Lovin.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933