Fotbal intern

Astra Giurgiu ar putea să DISPARĂ pentru 20.000 €!

UPDATE 12:20 / Contactat de FANATIK.RO, patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a replicat tăios: "Nici nu ştiu despre cine este vorba. N-am auzit de Bruno Coutinho. Cumva cere insolvenţa vreun...
29.06.2014 | 11:29
Astra Giurgiu ar putea sa DISPARA pentru 20000 E

UPDATE 12:20 / Contactat de FANATIK.RO, patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a replicat tăios: “Nici nu ştiu despre cine este vorba. N-am auzit de Bruno Coutinho. Cumva cere insolvenţa vreun ţepar care a pus mîna pe o hîrtie şi gata?! Să vedem dacă poate el să ceară insolvenţa Astrei! Orice nebun poate cere orice în ziua de azi”. În schimb, preşedintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, nu a vrut să îşi exprime punctul de vedere: “Nu vreau să comentez în nici un fel!”

*****************************************************************************

Vicecampioana României, Astra Giurgiu, are mari probleme în aceste zile din cauza unei plîngeri făcute de un impresar italian la Tribunalul Giurgiu. Astra Giurgiu riscă să intre în faliment din cauza unei datorii de aproximativ 20.000 de euro!

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate faptul că Astra Giurgiu are grave probleme din cauza unei datorii de 8.000 de euro pe care o are către un hotel din oraş. Reprezentanţii hotelului Sud din Giurgiu au dat în judecată Astra Giurgiu din cauza acestui litigiu, solicitînd intrarea în insolvenţă la Tribunalul Giurgiu. Înfăţişarea era programată pe 23 iunie, numai că oficialii vicecampioanei României au achitat între timp banii, motiv pentru care totul s-a rezolvat. Doar că pentru Astra Giurgiu au apărut noi probleme în urmă cu doar patru zile, cînd o nouă plîngere a ajuns la instituţia judecătorească din Giurgiu.

Au fentat un impresar la bani?

În urmă cu un an, alb-negrii îl transferau pe Bruno Coutinho, un fotbalist care jucase la Polonia Varşovia şi Hapoel Tel Aviv. În momentul parafării transferului, în contul impresarului care l-a adus, Mariano Bizzari, nu a intrat decît jumătate de comision, rămînînd ca oficialii de la Astra Giurgiu să vireze şi restul banilor după alte cîteva săptămîni. Numai că brazilianul nu a rămas decît cîteva luni la echipa pregătită de Daniel Isăilă şi nu a apucat să evolueze niciun minut, nemulţumit fiind de faptul că a avut întîrzieri la plata banilor. Părţile au reziliat contractul, iar partea impresarului a fost dată uitării.

tribunal

Riscă să dispară direct spre deosebire de Rapid sau Dinamo!

Conform surselor FANATIK.RO este vorba despre aproximativ 20.000 de euro pe care cei de la Astra Giurgiu trebuie să-i achite cît mai curînd posibil, altfel riscînd repercusiuni grave. Cererea de intrare în insolvenţă este mult mai gravă decît pare la prima vedere, fiindcă clubul riscă intrarea direct în faliment! Concret, spre deosebire de Rapid sau Dinamo, Astra Giurgiu nu este societate comercială, ci asociaţie sportivă, iar legile în vigoare spun că asociaţiile familiale nu au dreptul la intrarea în reorganizare, ci sînt declarate direct falite într-un astfel de caz!

“Am muncit pentru bani, îi vreau pe toţi!”

Decizia rămîne totuşi de partea judecătorului care se ocupă de caz, acesta fiind singurul care poate scăpa Astra Giurgiu de la dispariţie în cazul în care restanţa nu va fi achitată. Ipoteza datoriei este confirmată chiar de Mariano Bizzari. “Nu vă pot spune despre ce sumă este vorba, însă nu e una foarte mare. Clubul mi-a plătit jumătate, iar apoi oamenii de acolo m-au rugat să mai aştept puţin pentru a doua parte. Între timp însă jucătorul a plecat, dar eu nu mi-am primit comisionul integral. Eu nu ştiu care a fost înţelegerea dintre ei, însă eu am muncit pentru acei bani şi normal este să îmi achite banii. Îi respect pe cei de la Astra Giurgiu şi mai ales pe preşedintele Dinu Gheorghe şi de aceea sper ca pînă la urmă să ne înţelegem”, a declarat Bizzari pentru FANATIK.RO.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!