Fotbal intern

Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2. Repetiție reușită înainte de Djurgardens. Video

18.09.2020 | 22:31
Astra Giurgiu  CFR Cluj 02 Repetitie reusita inainte de Djurgardens Video
ADVERTISEMENT

Meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj are loc vineri, 18 septembrie, cu începere de la ora 21:00, fiind a doua partidă a zilei din etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1. Pentru clujeni, este ultimul test înainte de deplasarea din săptămâna viitoare în Suedia, în turul 3 preliminar al Europa League, unde va întâlni pe campioana acestei ţări, Djurgardens.

Campioană în ultimele trei sezoane, CFR Cluj este neînvinsă în debutul noul sezon, având două succese şi un egal, însă lider cu punctaj maxim este tocmai echipa pe care a învins-o în ultima etapă din play-off, finala pentru titlu a sezonului trecut, Craiova lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Dacă de bine de rău Cluj e fără eşec, fără a fi strălucit în vreun meci, Astra Giurgiu se află exact la polul opus, o situaţie absolut neobişnuită pentru giurgiuveni, care au terminat ultima ediţie pe treapta de bronz, dar interdiciţia UEFA i-a oprit să joace în Europa League. Momentan, Astra e penultima, cu un singur punct.

Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2 (Crepulja 44 aut., Debeljuh 60) – VEZI VIDEO

  • Astra: Lazar – David Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic – Seto, Crepulja, I. Zaharia (4 Moise, 59 Balaure) – Răduț, Fatai, Alibec. Rezerve: M. Popa, Dandea, Balaure, R. Moise, Stahl, D. Gheorghe, G. Șerban, Merloi, R. Riza. Antrenor: Bogdan Andone
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, A. Burcă, Camora – Itu (78 Petrila), Hoban, Al. Păun (78 Djokovic) – Rondon, Debeljuh (70 Vojtus), Costache (46 Pereira). Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Cestor, Bordeianu, Djokovic, Petrila, Pereira, Omrani, Vojtus. Antrenor: Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Min. 60: GOOOL CFR CLUJ! Debeljuh înscrie cu capul din centrarea lui Hoban. Astra – CFR Cluj 0-2.

Min. 44: GOOOL CFR CLUJ! Corner pentru CFR Cluj, Vinicius reia cu capul în bară, mingea se plimbă prin careu, ajunge la Crepulja, care, încercând să o respingă, o trimite spectaculos în propria poartă. Astra – CFR Cluj 0-1.

Min. 34: Trei ocazii la rând ratate de giurgiuveni, printre care și o bară prin Graovac.

Min. 1: Ocazie imensă ratată de CFR Cluj. Camora centrează perfect de pe stânga și Itu, singur în 6 metri, reia cu capul pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 18 septembrie, ora 23:03 / „A fost un meci echilibrat, prima repriză se putea termina la egalitatea. În repriza a doua am dominat și acolo am făcut diferența. Cele 3 puncte au fost importante, știam că va urma un meci greu pentru noi”, a declarat Mario Camora, căpitanul CFR-ului.


Astra Giurgiu – CFR Cluj Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Astra Giurgiu – CFR Cluj se joacă vineri, 18 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici de la malul Dunării, în cadrul rundei a patra a primei divizii. Meciul este televizat de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Loo Plus, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Giurgiu, problemele financiare sunt cele care au făcut să plece deja o serie de jucători, iar alţii sunt gata să le urmeze exemplul. Grav este că aproape de despărţire se află şi starurile echipei, Constantin Budescu, momentan indisponibil, cu o problemă medicală, şi Denis Alibec.

Ambii sunt aproape de transferuri în Turcia, Denis Alibec putând ajunge lângă Alex Maxim şi Alin Toşca la Gaziantep, unde ar urma să lucreze din nou sub comanda lui Marius Şumudică, lângă care a ieşit campion în 2016.

CFR e în continuare fără Chipciu şi Deac

CFR Clujare acum efectivul aproape complet, după ce s-a refăcut şi francezul Bilel Omrani, singurii absenţi pentru Dan Petrescu rămânând Alex Chipciu şi Ciprian Deac. „Bursucul” îşi poate permite pentru prima dată în acest sezon mai multe variante ofensive, având patru atacanţi: Omrani, Debeljuh, Rondon şi Vojtus.

În privinţa lui Ciprian Deac, stafful medical trage speranţe că entorsa suferită în timpul meciului Austria – România va putea fi rezolvată până la ora partidei din Suedia. Până atunci, Dan Petrescu trebuie să se bazeze pe Adi Păun, jucător cu mare disponibilitate la efort şi bagaj tehnic bun, dar care vine după ce a fost lovit de coronavirus.

Casele de pariuri dau credit oaspeţilor, lucru firesc în actuala conjunctură, cu o cotă superatrăgătoare, 1,90, ceea ce surprinde puţin, pentru că Astra arată ca un grup fără nici o organizare. Giurgiuvenii au primit cotă 4,20 pentru a da lovitura, lucru care pare însă puţin probabil.

ADVERTISEMENT