Fotbal intern

VIDEO Astra-Dinamo. Au început campionatul în HAOS! Neplătiţi de 8 luni!

VEZI LIVE MECIUL!...
23.07.2016 | 22:55
VIDEO AstraDinamo Au inceput campionatul in HAOS Neplatiti de 8 luni
ADVERTISEMENT

VEZI LIVE MECIUL!

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Iată echipele de start:

ASTRA: Giurgiu: S. Lung – Vangjeli, Geraldo, Oros, J. Morais (cpt) – Teixeira, Takayuki, Boldrin – Al. Ioniţă, D. Florea, De Amorim.

Rezerve: Gavrilaş – Al. Stan, Lovin, D. Niculae, Fabricio, Balaure, Boudjemaa.
Antrenor: Marius Şumudică (suspendat) / Cristian Petre.

FC DINAMO: Bucureşti: Brănescu – Romera Navarro, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – P. Anton (cpt), Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.

Rezerve: Penedo Cano – Hanca, A. Marc, Vl. Olteanu, Dudea, I. Şerban, P. Petre.
Antrenor: Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

……………….

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Giurgiuvenii sînt pregătiţi pentru întîlnirea cu Dinamo. Site-ul oficial al campioanei României a anunţat: “Astra – Dinamo se joacă pe arena ”Marin Anastasovici” în această seară, de la ora 21,00, biletele fiind disponibile la casele de de la arena giurgiuveană.

Pe site-ul oficial al echipei a apărut şi o imagine de la stadionul “Marin Anastasovici”, dar şi comentariile suporterilor care au anunţat că şi-au achiziţionat tichete.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Astra Giurgiu debutează în campionat contra lui Dinamo, iar transferul de ultimă oră al lui Cristian Săpunaru, care o să evolueze la campioana României în ultimii doi ani, o propulsează pe aceasta în postura de favorită a partidei contra elevilor lui Ioan Andone.

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. În ciuda eforturilor pe care Petre Buduru le face pentru ca echipa giurgiuveană să fie de talia unei formaţii din Liga Campionilor, campionii României se confruntă cu probleme incredibile de ordin administrativ! Conform persoanelor autorizate din sînul formaţiei giurgiuvene, echipa se confruntă cu o problemă majoră.

ADVERTISEMENT

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Nici datoriile mici nu le-au plătit!

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Firma care se ocupă cu distribuirea vitaminelor, medicamentelor, a faşelor elastice, precum şi a altor materiale necesare pentru jucători nu mai doreşte să livreze nici o comandă către echipa lui Ioan Niculae din cauza datoriilor!

“Echipa are datorii pe care nu le poate onora la mai multe firme! Sumele sînt modice, variază între 9000 lei şi 15000. Evident, nu sînt luate în calcul datoriile imense pe care Astra le are. Problema e că echipa poate să rămînă fără medicamentaţie şi fără resursele necesare pentru jucători, firmele de distribuţie se feresc să mai livreze clubului din cauza faptului că nu şi-au onorat plăţile”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Staff-ul lui Şumi, neplătit de 8 luni!

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Chiar dacă oficialii Astrei au mai reuşit să reducă din restanţele financiare pe care le au către jucătorii lui Marius Şumudică, aceştia primind două salarii şi o parte insignifiantă din primele din trecut, angajaţii clubului trăiesc o situaţia aflată în contrast cu cea a fotbaliştilor.

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. “Doar Şumudică şi secunzii au fost plătiţi alături de jucători. În rest, nimeni nu a fost plătit de 8 luni de zile. 8 luni de zile! Preperatorii, medicul, ofiţerul de presă, nimeni nu şi-a luat nici un ban de aproape un an de zile!

ASTRA GIURGIU-DINAMO LIVE VIDEO. Nu este normal! Aceste lucruri nu se mai ştiu de către oameni. Ne uităm la ei şi parcă nici nu le vine să mai vină la muncă după opt luni de neplată, nu ştim cum au rezistat atîta timp”, au încheiat sursele din anturajul echipei giurgiuvene.

ADVERTISEMENT