Fotbal intern

Astra Giurgiu-FCSB 3-2! Adio titlu pentru echipa lui Gigi Becali! Denis Alibec, erou împotriva fostei sale echipe

29.06.2020 | 21:41
Astra GiurgiuFCSB 32 Adio titlu pentru echipa lui Gigi Becali Denis Alibec erou impotriva fostei sale echipe
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu câştigă cu 3-2 meciul cu FCSB şi pune “cruce” şanselor la titlu avute de echipa lui Vintilă. Problema roş-albaştrilor este că locul 3 în campionat şi participarea într-o cupă europeană este în pericol şi FCSB riscă să îşi joace şansele de participare în Europa League în finala Cupei României. Denis Alibec a fost eroul gazdelor, cu două goluri marcate şi o pasă de gol la reuşita lui Takayuki. Pentru FCSB au marcat Ov. Popescu şi Man. 

FINAL DE MECI! Astra câştigă cu 3-2 un meci care la un moment dat părea la discreţia FCSB-ului. Dar roş-albaştrii au făcut praf avantajul de 0-2 şi s-au trezit învinşi în final. 

ADVERTISEMENT

Min. 78: GOOOOOOOOOL Astra! Alibec reuşeşte să marcheze cu un şut puternic şi Astra întoarce de la 0-2 la 3-2. VEZI VIDEO 

Min. 52. GOOOOOOOOL Astra! Takayuki Seto înscrie golul egalizator din pasa lui Denis Alibec. VEZI VIDEO 

ADVERTISEMENT

Min. 50: Denis Alibec ratează o ocazie uriaşă. Atacantul Astrei a tras din unghi, deşi avea posibilitatea să scoată mingea şi în centru.

Start în partea secundă!

Cristi Dumitru intră în locul lui Adrian Petre la pauza meciului!

Pauză în Astra – FCSB. O repriză foarte spectaculoasă, în care s-au marcat trei goluri superbe.

ADVERTISEMENT

Min. 36: GOOOOOOOL Astra! Denis Alibec reia nestingherit cu capul din careul FCSB şi scorul este 2-1 pentru roş-albaştri. VEZI VIDEO 

Min. 29: GOOOOOOOOOOOL FCSB! Dennis Man marchează cu un şut în vinclu după o combinaţie superbă cu Adrian Petre. VEZI VIDEO 

ADVERTISEMENT

Min 18: GOOOOOOOOOOL FCSB! Ovidiu Popescu deschide scorul cu un şut puternic din careu. VEZI VIDEO 

Min. 10: Şutul lui Adrian Petre trece puţin pe lângă poarta lui Lazar

Min. 6: Olimpiu Moruţan ratează o şansă bună. Este o intervenţie salutară a lui Lazar

Min. 4: Adrian Petre vede un cartonaş galben pentru o simulare în careul advers

Start de meci! 

UPDATE, ora 19:59. S-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Ionuţ Popa.

UPDATE, ora 18:43. Echipele de start: 

Astra: Lazar – D. Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic – G. Șerban, Crepulja, T. Seto, M. Răduț – D. Alibec, C. Budescu
Rezerve: Bolboașă, Graur, Dandea, V. Gheorghe, Balaure, Stahl, Ioniță, Fatai, D. Gheorghe
Antrenor: Bogdan Andone

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Miron, Ov. Popescu – D. Olaru, I. Vînă, Moruțan – Man, Petre, Tănase
Rezerve: Udrea, C. Dumitru, Ov. Perianu, Pantea, Pandele, Tand, Ad. Popa, R. Niță
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă


UPDATE, ora 19:51 / Bogdan Vintilă a vorbit înaintea partidei cu Astra Giurgiu și a mărturisit că încă speră la titlu: „Atâta timp cât mai sunt șanse de a câștiga titlul vom continua să luptăm. Ne-a ajutat parțial victoria Craiovei, ne interesează ce facem noi.

Nu a fost greu să facem echipa, pentru că și cei tineri au arătat că pot face faț cu brio în prima echipă. Avem un lot mare, odată cu venirea tinerilor și putem aborda campionatul și Cupa României. Noi pe unde jucăm ambiționăm echipele


UPDATE, ora 18:14. Echipa de start a FCSB-ului. Dennis Man revine printre titularii FCSB-ului după accidentare, aşa cum FANATIK a anunţat: 

Astra Giurgiu-FCSB Live video ora 20:00 în play-off etapa a 5-a. Vintilă crede în titlu
Astra Giurgiu-FCSB Live video ora 20:00 în play-off etapa a 5-a. Vintilă crede în titlu

Este o partidă care nu reprezintă o miză simportantă pentru nici una dintre cele două echipe. Astra nu are drept de participare în cupele europene, deci nici dacă s-ar clasa pe locul 2 sau 3 nu ar avea din acest punct de vedere importanţă. Desigur, contează însă la nivelul Ligii pe ce loc termini sezonul pentru a avea o sumă mai mare din drepturile TV.

La ora acestui meci Astra Giurgiu ocupă locul 5, cu 25 de puncte iar FCSB se află pe poziţia a treia, cu 27 de puncte. Va fi interesant de urmărit acest meci şi în condiţiile în care, din diferite motive, loturile aflate la dispoziţia celor doi antrenori au suferit mutaţii importante, fie şi temporar.

Astra Giurgiu – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Astra Giurgiu – FCSB se joacă luni, 29 iunie, de la ora 20:00, pe stadionul Marin Anastasovici de la malul Dunării şi contează pentru etapa a 5-a din play-off. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Astra nu va mai beneficia de serviciile unuia dintre cei mai importanţi jucători din lot, fundaşul central Gabi Tamaş, care după ce s-a anunţat că a căzut de acord pentru prelungirea contractului, a reziliat înţelegerea cu clubul câteva zile mai târziu.

Bucureştenii, cu infirmieria plină

La FCSB situaţia e mult mai serioasă, dar aici un singur jucător a plecat în conflict cu clubul, fundaşul central sârb Bogdan Planic, restul absenţilor provin din accidentări. Important e că a revenit Iulian Cristea, care poate face cuplu cu Miron în centrul apărării, însă pe flancul stâng problemele au rămas, pentru că Panţâru şi Soiledis nu sunt refăcuţi.

Probleme sunt şi la centru, acolo unde ambii închizători, Nedelcu şi Lucian Filip, au trebuit să se opereze, iar după meciul cu Dinamo din Cupă şi Darius Olaru a ieşit cu probleme medicale. Dacă mai adaugăm în atac lipsa lui Florinel Coman avem tabloul complet al unei echipe decimate. Asta l-a obligat pe Bogdan Vintilă să apeleze la câţiva jucători de la echipa a doua, unii având doar 17 ani. 

Astra stă mai bine la meciurile directe la Giurgiu

La meciuri directe în ultimii 20 de ani giurgiuvenii stau mult mai bine, având 12 victorii faţă de 6 ale bucureştenilor, doar în patru rânduri neexistând învingător.

Care, chiar şi aşa, utilizând şi mulţi jucători de la echipa a doua, a reuşit să bată fără drept de apel, 3-0, pe terenul lui Dinamo în semifinalele Cupei României,făcând un păs uraiş spre finală. Cu toate absenţele din lot bookmakerii merg pe FCSB, căruia îi acordă cotă 2,10 la victorie, faţă de 3,85 cât a primit Astra.

 

ADVERTISEMENT