Fotbal intern

Astra Giurgiu – FCSB 0-3 în etapa 1 din Liga 1. “Perlele” lui Gigi Becali au urcat pe primul loc. Video

22.08.2020 | 22:03
Astra Giurgiu  FCSB 03 in etapa 1 din Liga 1 Perlele lui Gigi Becali au urcat pe primul loc Video
ADVERTISEMENT

Astra – FCSB 0-2 s-a jucat în prima etapă din Liga 1. Trupa lui Toni Petrea s-a impus fără emoţii, graţie golurilor marcate de Dennis Man (33), Florin Tănase (36) şi Moruţan (90).

Pe lângă cele două goluri, FCSB a mai ratat câteva ocazii importante şi a urcat pe primul loc. Pentru formaţia ro-albastră urmează meciul cu FC Shirak, în turul 1 preliminar din Europa League, partidă care se va disputa joi, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Astra – FCSB 0-3 (Man 33, Tănase 37, Moruţan 90) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 90 / GOOOOL FCSB!!! Olimpiu Moruţan a înscris din penalty

Min. 37 / GOOOOL FCSB!!! Florin Tănase majorează scorul cu o lovitură de cap.

Min. 33 / GOOOOL FCSB!!! Dennis Man deschide scorul cu un şut din marginea careului, mingea fiind uşor deviată de Graovac.

Min. 19 / Florinel Coman a executat periculos o lovitură liberă, însă Lazar a respins în extremis.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Au fost anunţate echipele de start pentru Astra – FCSB:

Astra: Lazar – Graur, Graovac, Dandea, Radunovic – Pahonțu, Crepulja (Moise 55), Răduț – Merloi (Baicu 55), Budescu (Fatai 55) – Alibec (Balaure 71). Antrenor: Bogdan Andone

FCSB: Vlad – Creţu, Miron, Cristea (Briceag 46), Panţîru – Olaru (Moruşan 46), Popescu, Tănase (Vînă 86) – Man, Buş (Buziuc 46), Coman. Antrenor: Toni Petrea

ADVERTISEMENT

Nici una dintre cele două echipe nu a efectuat, cel puţin până acum, mutaţii spectaculoase în loturi, poate cu excepţia sosirii la FCSB a atacantului Sergiu Buş. Asta arată clar că pandemia de coronavirus a avut urmări economice şi pentru Gigi Becali, care oricum pare decis să construiască la FCSB o echipă pe cât se poate formată numai din jucători români.

Deocamdată, ceea ce este important pentru antrenorul Astrei, Bogdan Andone, îl reprezintă faptul că vedetele Denis Alibec şi Constantin Budescu au rămas pe loc. Alibec este dorit de Marius Şumudică la Gaziantep, dar suma de 800.000 de euro oferită de turci nu corespunde pretenţiilor lui Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Astra Giurgiu – FCSB se joacă sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00 pe stadionul Marin Anastasovici şi este transmisă la TV de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O altă variantă este să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Astra nu a făcut până acum decât două achiziţii, ambele de la Academica Clinceni: portarul Miguel Santos şi mijlocaşul ofensiv George Merloi. În plus a revenit de la UTA mijlocaşul Romario Moise. Nu sunt însă nici multe plecări: Gabi Tamaş a ales să meargă în Liga 2, la U Cluj, iar francezul Begue la Le Mans, în divizia a treia din ţara sa.

Sergiu Buş, noul vârf la FCSB

La FCSB, în afara lui Sergiu Buş au mai fost aduşi Marius Briceag, fundaşul Craiovei, Buziuc de la Clinceni şi au revenit de la aceeaşi echipă Robert Ion şi Şut, plus Ovidiu Horşia, care a fost împrumutat la Iaşi.

Dacă pentru Astra calificarea în play-off nu va fi o întreprindere uşoară cu actualul lot, nu mai vorbim în cazul în care ar mai pleca măcar unul dintre Alibec sau Budescu, FCSB ar putea construi un unsprezece destul de bun pentru a accede în primele şase. Cu toate acestea antrenorul Toni Petrea a declarat că mai este nevoie de jucători de calitate.

Astra domină meciurile directe de la Giurgiu

Din 1998 până astăzi la Giurgiu au avut loc 25 de partide directe. Astra a reuşit 13 victorii, a pierdut de opt ori şi patru partide s-au încheiat remize. Ultimele două meciuri au fost victorii ale giurgiuvenilor, iar pentru a găsi ultimul rezultat de egalitate trebuie să ne întoarcem până în 2015, când a fost 0-0.

Casele de pariuri acordă credit echipei bucureştene, care a primit o cotă de 2,25 la victorie în comparaţie cu Astra, cadorisită cu un 3,45. Nu pare a fi genul de meci care s-ar putea încheia fără goluri, aşa încât o bună variantă este şi marchează ambele echipe, cotă 1,80.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 2,01 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT