Fotbal intern

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș 0-0 în play-off Liga 1. Fără licenţă UEFA, fără fotbal în ultimul meci al rundei

15.06.2020 | 21:26
Astra Giurgiu  Gaz Metan Medias 00 in playoff Liga 1 Fara licenta UEFA fara fotbal in ultimul meci al rundei
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş 0-0 s-a jucat în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Cele două formaţii au remizat la capătul unei meci modest, în care singurul eveniment notabil a fost eliminarea lui Dumitru Cardoso din minutul 40. Giurgiuvenii au ratat ocazia să urce pe locul 2. VEZI AICI TOATE FAZELE.

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş 0-0


  • Astra: Lazar – G. Simion, Graovac, Tamaș, Radunovic – Crepulja, T. Seto, Stahl (Alibec 41) – V. Gheorghe (Răduţ 63), Fatai (Baicu 77), Budescu (A. Ioniţă 63). Antrenor Bogdan Andone
  • Gaz Metan Mediaş: Pleșca – Butean, Larie, M. Constantin, G. Moura (E. Fernandes 84) – Chamed (Droppa 80), Fofana – Ciocan (Drăghici 46), Cardoso, Velisar (R. Romeo 46) – Buş. Antrenor: Dusan Uhrin
  • Arbitru: Marcel Bîrsan
  • Dumitru Cardoso a fost eliminat în minutul 40
ADVERTISEMENT


Final / Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş 0-0

Min. 40 / Dumitru Cardoso (Gaz Metan Mediaş) a fost eliminat după un fault dur la Gabriel Simion. Fotbalistul de 28 de ani a intrat cu talpa pe tibia fundaşului giurgiuvenilor şi a primit al doilea cartonaş galben. Mai fusese avertizat în minutul 22.

UPDATE, 15 iunie, ora 20:00 / A început meciul Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş.


UPDATE, 15 iunie, ora 18:46 / Dusan Uhrin, care a sosit abia astăzi în România, va sta pe banca tehnică a medieșenilor. De cealaltă parte, Denis Alibec este rezervă la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Este prima apariție pentru cele două echipe după înteruperea campionatului provocată de pandemia de coronavirus. Pentru medieșeni intrarea în premieră în play-off reprezintă cea mai bună performanță în campionat din toate timpurile.

Partida de la Giurgiu va putea fi vizionată pe micile ecrane pe cele trei posturi care transmit meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, duelul formațiilor interzise de UEFA

Un element comun, dar nu unul pozitiv, este caracteristic ambelor combatante. Atât Astra cât și Gaz Metan au interzis de la UEFA să participe la următoarea ediție a cupelor europene, chiar dacă ar termina pe loc de calificare.

Cu toate acestea ambele echipe promit să joace cu toată ambiția și pe cât posibil să încurce în mod corect calculele tuturor celor care ar crede că ar putea lua ușor puncte pe terenul lor. Antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, e convins că elevii săi se vor mobiliza la maxim pentru a obține cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

A plecat antrenorul Edi Iordănescu de la Mediaș

Astra a pierdut însă jucători în această perioadă de pauză, cel mai important dintre aceștia fiind francezul Julien Begue, ca urmare a serioaselor probleme financiare existente la club, cu salarii restante pe mai multe luni.

La Mediaș, club aflat în insolvență, cea mai mare pierdere este antrenorul Edi Iordănescu, sătul de faptul că oficialii clubului nu fac nimic pentru a pune pe picioare financiar situația. Și aici sunt jucători neplătiți de luni de zile și aici s-a plecat și la final de sezon sigur se va mai pleca masiv.

A fost adus cehul Dusan Uhrin

Singura veste importantă este că Gazul a găsit repede înlocuitor de valoare pentru Edi Iordănescu. Acesta este cehul Dusan Uhrin, care s-a despărțit de câteva luni de Dinamo. Uhrin încearcă să pună echipa pe picioare, pentru a juca un play-off la maxim.

În istoria meciurilor directe la Giurgiu Astra are incomparabil mai multe victorii, dar există și trei succese pentru medieșeni, dintre care două consecutiv, în anii 2014 și 2015.

ADVERTISEMENT