Astra Giurgiu – Genk: Continuă povestea nebună din Giurgiu?

Astra Giurgiu este singura echipă care ţine steagul sus pentru România în cupele europene, iar spectacolul este aproape să înceapă. Astăzi „astralii” debutează pe teren propriu contra lui Genk, în prima manşă a şaisprezecimilor Europa League, de la ora 20:00.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat cu această ocazie un grafic în care a aşezat faţă în faţă cele două echipe. Superioritatea belgienilor este evidentă. Ei au terminat pe locul 6 dintr-un clasament general al celor 48 de echipe din grupele Europa League, surclasaţi doar de nume precum Fiorentina, AS Roma, Anderlecht sau Şahtior, în timp ce Astra se află în a doua jumătate a  acestei ierarhii.

Genk a dominat în grupe la numărul de victorii, la goluri pe meci (dublu faţă de Astra!), la posesie, la pase. Are în componenţă un jucător cu o valoare de 5 milioane de euro, a vândut un jucător cu 17 milioane de euro.  Iar lista poate continua. Graficul Betano.com de mai sus vorbeşte de la sine.

Budescu la puterea 5!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În plus, la pariuri sportive, belgienii continuă să domine: Astra are o cotă la victorie diseară de peste 3,00 – Genk în jur de 2,30. Aproape dublă este cota de calificare: Astra 2,60, Genk 1,50. Toate pariurile pentru acest meci sunt pe Betano.com, care oferă celebrele cote cu Marjă 0% (profit maxim pentru pariori), peste 199 de tipuri de pariuri, dar şi o cotă îmbunătăţită (5,00) pentru ca Budescu să înscrie diseară!

Astra, pasărea Phoenix, zboară mai departe

Totuşi, întrebarea este: poate Astra răsturna calculele şi rupe bariera cifrelor? O poate topi pe Genk pentru a o transforma într-o simplă ciocolată belgiană delicioasă şi comestibilă? Deşi nu se face, se poate răspunde cu o întrebare la această întrebare: cine credea că Astra va ajunge până aici?

Cine credea că Astra va mai spera la o performanţă în Europa, când în campionat părea că merge implacabil spre playout? Ei bine, Astra parcă s-a trezit spre finalul lui 2016 şi continuă în forţă în 2017. Are în Liga 1 patru victorii la rând şi planuri pentru podium cel puţin. Marius Şumudică, un antrenor mereu pe picior de plecare, ştie acum că dacă va mai aduna 12 puncte din următoarele patru meciuri are şanse matematice la titlu. Sunt cuvintele lui.

Aşadar, totul este deschis pentru acest meci şi pentru această dublă manşă prin intermediul căreia Astra speră să îşi continue povestea europeană nebună.

Betano.com te invită pentru acest meci, dar şi pentru toate celelalte din Europa League, să accesezi siteul, oferind acces la o platformă ce asigură cea mai bună experienţă de sport şi divertisment.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933