Fotbal intern

Astra Giurgiu transferă de la FCSB! Anunţul lui Dani Coman: ”Ni-l dorim foarte mult!”

29.06.2020 | 17:05
Astra Giurgiu transfera de la FCSB Anuntul lui Dani Coman Nil dorim foarte mult
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Astra Giurgiu doresc să transfere un jucător de la echipa FCSB, care a intrat în dizgrațiile finanțatorului Gigi Becali.

Fotbalistul dorit de giurgiuveni este Claudiu Belu (26 de ani), care a mai jucat la Astra în perioada ianuarie 2017 – iunie 2019 și care la începutul acestui an a fost împrumutat la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta ar urma să revină la vicecampioana României după ce îi va expira împrumutul la gruparea din Ilfov, dar șansele ca acesta să rămână sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă sunt mici.

FCSB ar putea transfera un jucător la Astra Giurgiu

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a confirmat interesul pentru jucătorul deținut de FCSB, dar a precizat că transferul se poate perfecta cu o singură condiție.

ADVERTISEMENT

”Este adevărat că ni-l dorim pe Claudiu Belu. Eu, unul, l-am apreciat tot timpul, din toate punctele de vedere: și fotbalistic, dar și uman! Încercăm să îl aducem la Astra dar numai dacă va fi lăsat să plece liber de către cei de la FCSB”, a spus Coman.

”Este un băiat senzațional, m-am înțeles mereu foarte bine cu el și sunt convins că și pentru el ar fi un transfer important”, a mai declarat președintele Astrei Giurgiu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Informația a apărut pe piață chiar în ziua în care Astra și FCSB se vor întâlni la Giurgiu, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off. Cu o victorie, ”roș-albaștrii” pot spera încă la titlu, însă orice alt rezultat i-ar scoate definitiv din calcule.

Astra Giurgiu nu este singura echipă care îl vrea pe Claudiu Belu. Oficialii de la FC Voluntari își doresc ca fundașul dreapta să rămână în continuare sub comanda lui Mihai Teja și speră să-l convingă pe Gigi Becali să-l lase să joace pentru formația din Ilfov.

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu a spus că a fost decizia clubului să fie trimis sub formă de împrumut la Voluntari, dar nici în cazul în care ar fi fost consultat nu s-ar fi opus, fiind conștient că nu are multe șanse la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 1,68 este cota pentru “oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT