Fotbal intern

Exclusiv. Becali l-a dat afară, Niculae îl ia cu 300.000 de euro!

Oficialii Astrei Giurgiu sunt gata să activeze clauza de transfer definitiv pentru jucătorul dat afară de la Steaua în 2011!
09.03.2018 | 23:26
Exclusiv Becali la dat afara Niculae il ia cu 300000 de euro

Acum două luni, Florentin Matei a revenit în fotbalul românesc după 7 ani de la plecarea de la Steaua! Gigi Becali îl dăduse afară pe cel pe care-l numea “Messi de România”! În aceşti ani mijlocaşul român a evoluat bine şi foarte bine la Volîn Luţk şi Rijeka, iar oficialii fostei campioane a României, Astra Giurgiu au perfectat în această iarnă un împrumut pe şase luni . Acesta a început fotbalul la Steaua, iar FANATIK.RO a prezentat povestea lui Matei. (vezi detalii)

Astra are şi o clauză de cumpărare definitivă a lui Florentin Matei, iar preşedintele clubului giurgiuvenilor, Dani Coman a dezvăluit pentru FANATIK.RO că patronul Ioan Niculaie vrea să o activeze. “Florentin Matei a demonstrat până acum la Astra că este un fotbalist foarte bun. Patronul nostru este mulţumit de jucător, iar Edi Iordănescu, eu şi domnul Buduru avem mare încredere în Matei”, a spus Coman.

“Vrem să activăm clauza de 300.000 de euro!”

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman ne-a mărturisit că patronul este decis să activeze clauza de cumpărare definitivă de la Rijeka a lui Florentin Matei. “Ne dorim cu toţi transferul definitiv al lui Florentin Matei. Ca să îl aducem, trebuie să activăm clauza care este în valoare de 300.000 de euro. La valoarea pe care o are Matei considerăm că suma nu este foarte mare pentru posibilităţile noastre.

Florentin Matei este unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din fotbalul românesc şi credem că ar putea să ajute şi echipa naţională a României. Bine, aici ultimul cuvânt îl are selecţionerul Cosmin Contra. Jucătorul se pregăteşte bine la Astra, iar la 24 de ani are tot viitorul în faţă. Suntem siguri că dacă el o să joace bine în play-off nu are cum să nu prindă şi echipa naţională”, a mai declarat Dani Coman.

4 meciuri a jucat Florentin Matei în Liga 1 Betano pentru Astra

3 goluri a marcat Matei pentru Astra în 2018