Carousel hot news

“Astra merită campionatul, nu beneficiază de ajutorul arbitrilor sau al statului”

Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că Astra Giurgiu merită să cîştige campionatul în acest sezon. Omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia grupării din "Ştefan cel Mare"...
18.12.2013 | 11:28
“Astra merită campionatul, nu beneficiază de ajutorul arbitrilor sau al statului”
ADVERTISEMENT

Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că Astra Giurgiu merită să cîştige campionatul în acest sezon. Omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia grupării din “Ştefan cel Mare” şi consideră că echipa alb-roşie nu se poate bate la titlu.

“Am pierdut două puncte. Am dominat jocul, am avut două penaltyuri. Trebuia să cîştigăm. Locul cinci pentru Dinamo la sfîrşitul anului este mulţumitor, sîntem în grafic. Jucătorii vor primi un bonus chiar dacă nu au cîştigat la Vaslui. Mă bucur că un jucător al lui Dinamo este monitorizat de Manchester United. Este un mare talent, are caracter, provine dintr-o familie bună. El are cotract cu noi cinci ani, iar minimum trei trebuie să joace la Dinamo. Realist vorbind, sîntem pe o poziţie corectă. Nu numai domnul Porumboiu i-a dorit pe Filip şi Rotariu. Diseară voi ţine cu Astra. Dintre cluburile care se bat în acest an la titlu sînt unele ajutate de stat, iar altele avantajate din alte puncte de vedere. La Astra se munceşte foarte mult, banii provin de la un om de afaceri, merită titlul în acest sezon”, a spus Negoiţă la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri