Au RATAT un atacant care a jucat la PSG şi Liverpool. “Are pretenţii mari!”

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 13:30
Au RATAT un atacant care a jucat la PSG şi Liverpool. “Are pretenţii mari!”

Update / Astra Giurgiu a negociat cu David N’Gog, fostul atacant al celor de la PSG şi Liverpool, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a dezvăluit că N’Gog a avut pretenţii pe care trupa antrenată de Marius Şumudică nu i le putea îndeplini.

“N’Gog este un jucător foarte bun, dar şi un jucător cu pretenţii mari pentru nivelul nostru”, a spus Dani Coman.

…………………….

Astra Giurgiu, campioana României, întîmpină probleme în zona ofensivă. Giurgiuvenii nu s-au putut baza pe serviciile lui Denis Alibec în primele meciuri din acest sezon, toate acestea după ce atacantul s-a accidentat în meciul disputat cu echipa naţională a României la Euro, scor 0-1, cu Albania.

Al doilea atacant din lotul Astrei, Daniel Niculae, a revenit după o accidentare şi nu este în cea mai bună formă. Astfel, oficialii formaţiei Astra Giurgiu au decis să caute un fotbalist care să-i poată înlocui pe cei doi.

Oficialii Astrei negociază deja cu David N’Gog, fostul atacant al celor de la PSG şi Liverpool. Se pare că negocierile sînt avantase ţinînd cont că jucătorul a fost prezent miercuri seară la partida dintre Astra şi FC Copenhaga, scor 1-1.

“E adevărat, negociem cu el. Aşteptăm ca în două zile să ne dea răspunsul final”, a spus Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu.

Pentru a semna contractul cu giurgiuvenii atacantul vrea un salariu de 15.000 de euro.

1.500.000 de euro este cota lui N’Gog, conform transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Craiova – Concordia 0-1. Rezumatul partidei de pe “Ion Oblemenco”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×