Fotbal intern

Astra nu poate scăpa de fotbalistul pentru care Gigi cerea 50 milioane €

03.07.2018 | 10:38
Astra nu poate scapa de fotbalistul pentru care Gigi cerea 50 milioane E

Astra nu poate scăpa de fotbalistul pentru care Gigi cerea 50 milioane €. Oficialii giurgivenilor l-au transferat în vara anului 2017 pe Robert Vâlceanu de la FCSB, iar jucătorul era convins că o să se impună în tricoul fostei campioane a României.

Robert Vâlceanu, 21 de ani, s-a transferat de la FCSB la Astra în vara anului 2017, dar jucătorul care avea clauză de reziliere a contractului cu echipa lui Gigi Becali în valoare de 50 milioane de euro nu a reuşit să se impună sub nici o formă în tricoul giurgiuvenilor. În campionatul trecut fostul internaţional de tineret a jucat doar 15 minute în tot sezonul pentru formaţia lui Ioan Niculae, iar ulterior fotbalistul a fost trecut pe linie moartă.

Astra nu poate scăpa de fotbalistul pentru care Gigi cerea 50 milioane €

În iarna lui Robert Vâlceanu conducătorii Astrei i-au propus rezilierea contractului, dar s-au văzut refuzaţi de acesta. Astfel că, micuţul mijlocaş a fost trimis să joace la Astra 2, iar până în acest moment nu a mai primit nici o şansă să mai evolueze la prima echipă, deşi a fost numit la cârma formaţiei giurgiuvenilor, Marius Măldărăşanu. Contactat de către FANATIK.RO, Dani Coman, preşedintele Astrei, a vorbit despre situaţia fotbalistului adus de la FCSB. “Vâlceanu nu mai intră în planurile noastre şi a fost trimis la echipa a doua. Noi vrem rezilierea contractului, dar cred că trebuie să îl întrebaţi pe el de ce nu a acceptat până acum acest lucru”, a spus Coman.

FANATIK.RO a luat legătura şi cu Robert Vâlceanu, 21 de ani, pentru a discuta cu acesta despre situaţia în care a ajuns la Astra. “Nu mi-am imaginat sub nicio o formă că o să trec prin aşa ceva la Astra în momentul în care am plecat de la Steaua. Am jucat la prima echipă doar în acel meci cu Voluntari, iar eu recunosc că nu am jucat prea bine. Dar apoi să mi se dea aşa de rău în cap este strigător la cer. Am fost trimis la echipa a doua şi doar eu ştiu cum m-am chinuit şi prin ce coclauri am jucat. Îmi era frică că o să îmi rup picioarele. Nu se poate aşa ceva. Este adevărat că am refuzat rezilierea contractului, dar voi ce aţi fi făcut în locul meu? Conducerea mi-a propus rezilierea contractului cu doar patru ore înainte de închiderea campaniei de achiziţii. Vouă vi se pare normal acest lucru?

Dacă era să reziliez contractul unde mă duceam? Mă duceam să mă antrenez singur prin parc? Nu mai puteam să îmi găsesc nici o echipă. Şi acum vreau să reziliez, dar nu o să o fac până când nu îmi găsesc şi eu o altă alternativă unde să pot juca. Nu sunt nebun să reziliez, iar apoi să mă antrenez singur prin parcuri că nu am o altă echipă unde să joc. Voi discuta cu impresarul meu Anamaria Prodan şi sper că dânsa o să mă ajute. La Astra mai am contract încă doi ani. Eu nu m-am gândit deloc la bani când am plecat de la Steaua. Am renunţat la un salariu bun doar ca să vin Astra să pot juca. Câştig mult mai puţin la Astra faţă de cât câştigam la Steaua”, a spus Vâlceanu.

Tags: