Astra, în pericol! "Nu prindem play-off-ul dacă nu aducem trei, patru jucători de valoare!"

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a evitat să comenteze prea mult pe marginea transferurilor lui Fernando Boldrin şi William de Amorim la Steaua.

“Nu ştiu dacă părerea mea contează foarte mult pentru că sînt suspendat, nu sînt lîngă echipă. Nu am fost informat că mi se caută înlocuitor. Eu am contract. Dar fiecare e liber să face tot ce vrea. Nu am ajuns la o discuţie cu oficialii privind plata restanţelor pentru a accepta să plec.

Boldrin m-a sunat joi noaptea, mi-a cerut părerea, mi-a mulţumit pentru tot ce am făcut pentru el. Am avut insomnii. Sînt un tip sensibil. El este un jucător pe care eu l-am inventat. L-am adus din Brazilia la Concordia, pe un salariu de 3.000 de euro pe lună. Este un jucător extraordinar”, a spus Şumudică.

Antrenorul este îngrijorat că Astra poate rata calificarea în play-off dacă nu vor fi aduşi, urgent, patru jucători de valoare.

„Aştept să revină şi Alibec. Îl mai avem pe Săpunaru... Dar suferim din punct de vedere cantitativ şi calitativ. Jucătorii care au venit nu s-au adaptat, mai au nevoie de timp. Să nu uităm că i-am pierdut pe de Amorim, Boldrin, Găman, Quieros. Dacă nu aducem trei, patru jucători de valoare nu prindem nici play-off-ul”, a spus Şumudică.