Astra poate rata Europa. "Vom lua licenţa pentru cupele europene!"

Astra Giurgiu a terminat pe ultimul loc din play-off, poziţie care nu le garantează calificarea în cupele europene. Singura şansă a echipei lui Marius Şumudică rămâne finala Cupei României, unde o vor întâlni pe FC Voluntari.

Ilfovenii vor aplica în ultimul moment pentru licenţa UEFA, iar în cazul unei victorii în finala de pe 27 mai, jucătorii lui Claudiu Niculescu ar putea juca în Europa League sezonul viitor.

"Vom depunde dosarul pentru a juca în Europa!"

"De luni vom depune dosarul pentru a primi dreptul de a juca în Europa. Nu am făcut-o până acum poate din neglijenţă, poate şi dintr-o lipsă de experienţă din partea noastră. În proporţie de 99% vom lua licenţa pentru cupele europene.", a declarat Dan Leasă, manager general FC Voluntari.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Astra Giurgiu s-a calificat în grupele Europa League în actualul sezon, după ce au fost eliminaţi de FC Copenhaga în turul trei al Ligii Campionilor. "Astralii" au reuşit să se califice în primăvara europeană, unde au fost eliminaţi de Genk.

8 puncte a obţinut Astra Giurgiu în grupele Europa League

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091