Astra poate scăpa de STARUL Dimitri Payet. Ce se întîmplă cu francezul!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
11/08/2016, 17:31
Astra poate scăpa de STARUL Dimitri Payet. Ce se întîmplă cu francezul! GALERIE FOTO

A mai rămas mai o săptămînă pînă la duelul Astra – West Ham, din cadrul play-off-ului Ligii Europa. Antrenorul Slaven Bilic nu ştie dacă va cota pe starul Dimitri Payet. Acesta s-a întors recent din pauza prelungită şi încă n-a bifat vreun meci, fie el şi unul amical, după finala Campionatului European, disputată pe 10 iulie.

“Mai sînt două poziţii la care ne gîndim cu cine să jucăm. Dimitri Payet este unul dintre acei jucatări la care analizăm. S-a întors foarte bine pregătit. Ca orice alt jucător are nevoie de pre-sezon, dar este foarte motivat” a spus antrenorul lui West Ham, Slaven Bilic.

Pînă la meciul de la Giurgiu, West Ham va juca în prima etapă a Premier League, împotriva grupării Chelsea.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×