Fotbal intern

Astra recunoaşte oficial că Belu e ca şi pierdut: “Dacă a semnat cu FCSB nu e de condamnat!”

17.03.2019 | 14:11
Astra recunoaste oficial ca Belu e ca si pierdut Daca a semnat cu FCSB nu e de condamnat

Meciul de la Giurgiu are o însemnătate deosebită pentru formaţia roş-albastră. În primul rând, rivalele Craiova şi CFR Cluj au câştigat în această etapă, în deplasările de la Sepsi, respectiv Viitorul. Apoi, povestea împrumutului dintre Gigi Becali şi Ioan Niculae a adus şi mai multă tensiune. Acum, Astra recunoaşte oficial că Belu e ca şi pierdut! Fotbalistul ar fi semnat cu FCSB, iar giurgiuvenii, deşi i-au făcut ofertă de prelungire, par resemnaţi!

Astra recunoaşte oficial că Belu e ca şi pierdut: “Trebuie să îşi drămuiască banii”

Gigi Becali continuă seria transferurilor de la Giurgiu. Ultimul intrat pe listă este Claudiu Belu, fundaşul dreapta al Astrei. Fotbalistul se află în ultimele şase luni are contractului cu actualul său club şi a dezvăluit pentru FANATIK că nu a semnat deocamdată cu FCSB. Cu toate acestea, oficialii giurgiuvenii sunt sceptici în privinţa rămânerii sale. Practic, şefii Astrei simt că Belu şi-a dat deja acordul pentru a juca în tricoul roş-albastru. Primul care a lăsat de înţeles că apărătorul lateral are şanse mari să joace la FCSB este preşedintele Dani Coman. Acesta susţine că Astra i-a făcut o ofertă de prelungire, dar că fotbalistul nu este de condamnat dacă a ales deja echipa lui Gigi Becali pentru bani mai mulţi.

“Noi am înaintat o ofertă de prelungire, el a rămas să se gândească. Dacă va accepta, va rămâne. Dacă nu, putem doar să îi mulțumim. Are entorsă, nu va juca împotriva FCSB. Asta e viața de fotbalist, e foarte scurtă. Fiecare trebuie să aibă grijă de drumul lui, să își drămuiască banii. Nu e de condamnat dacă a semnat deja cu FCSB. Regulamentar are voie să facă asta. Eu am așa mare încredere în el încât sunt convins că, dacă era sănătos, era titular! Oricum, el va fi alături de echipă”, a declarat Dani Coman pentru FANATIK.

Dani Coman Astra
Dani Coman susţine că Astra i-a propus fundaşului dreapta prelungirea contractului

De ce au ţinut secret transferul

Trecerea lui Belu de la Astra la FCSB este învăluită în mister. Deşi există informaţii clare privind acordul jucătorului cu gruparea roş-albastră, toate părţile implicate au negat mutarea. Impresarul lui Belu, Anamaria Prodan, a declarat că până la vară fundaşul nu va lua nicio decizie.

Eu sunt managerul jucătorului şi, până în acest moment, nu am discutat cu nimeni despre viitorul său. În vară, ne vom aşeza la negocieri, în primul rând, cu cei de la Astra, iar dacă nu ne înţelegem cu domnii Niculae şi Dani Coman, există interes şi de afară pentru Claudiu. Eu nu ştiu nimic despre FCSB şi nici Claudiu nu a vorbit cu cei de acolo”, a afirmat Anamaria Prodan.

Tags: