ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Astra se gândește la victoria la ”masa verde” cu FCSB: ”Vrem 3 puncte, indiferent cum”

Autor: Traian Terzian | 08.01.2021 | 18:19
Astra se gândește la victoria la ”masa verde” cu FCSB: ”Vrem 3 puncte, indiferent cum”
Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, se gândește la victoria la ”masa verde” în meciul cu FCSB, după ce ”roș-albaștri” ar putea fi băgați în carantină la revenirea din cantonamentul din Turcia. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, se gândește la victoria la ”masa verde” în meciul cu FCSB, după ce ”roș-albaștri” ar putea fi băgați în carantină la revenirea din cantonamentul din Turcia.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK obținute de la Ministerul Sănătății, FCSB nu a primit nicio derogare de la DSP Bucureşti pentru ca jucătorii și staff-ul să evite carantina de 14 zile la întoarcerea în țară.

Turcia se află pe lista galbenă, iar perioada de izolare la sosirea în România din această țară este obligatorie.

Astra nu ar ”refuza” o victorie cu FCSB la ”masa verde”

”Mi-aș dori cele trei puncte, indiferent cum. Ideal ar fi să jucăm și să le obținem pe teren. Asta-mi doresc, dar acum, dacă se va întâmpla să nu se poată juca, asta e”, a declarat antrenorul Astrei Giurgiu, Eugen Neagoe, despre o victorie la ”masa verde” în meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Și noi am vrut să mergem în Antalya și a fost cea mai mare problemă că nu știam ce se va întâmpla. Nu am vrut să ne asumăm vreun risc”, a mai spus tehnicianul la emisiunea Liga Digi Sport.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacţie despre pericolul carantinării lotului FCSB la întoarcerea din cantonamentul din Turcia și anunță că nu se pune problema de așa ceva, deoarece a primit asigurări verbale de la DSP.

Ar fi o situație fără precedent în fotbalul românesc, iar FANATIK a luat legătura cu LPF, organizatorul competiției pentru a încerca să aflăm ce se întâmplă în cazul în care cei de la FCSB vor fi nevoiți să stea 14 zile în carantină la întoarcerea din Turcia.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Bogdan Mara, este nemulțumit că FCSB a plecat în cantonament în Turcia în ciuda situației sanitare și cere ca roș-albaștrii să intre în carantină la întoarcerea în țară, așa cum prevede legea.

Cei de la FCSB se vor întoarce din cantonamentul de la Belek pe data de 13 ianuarie. Echipa lui Toni Petrea este singura din Liga 1 care a optat pentru un cantonament în străinătate în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!