Astra i-a găsit înlocuitor lui Iordănescu! ”Ne-am înţeles”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
02/04/2018, 20:42
Astra i-a găsit înlocuitor lui Iordănescu! ”Ne-am înţeles”

Alesul patronului Ioan Niculae este Gheorghe Mulţescu, care a pregătit ultima dată formaţia CS Universitatea Craiova. Mulţescu a mai pregătit-o pe Astra în două rânduri, în 2001-2002 şi în 2012.

”Am avut o discuţie de principiu. Abia marţi ne întâlnim pentru a finaliza într-un fel sau altul. Am discutat frumos despre ce e de făcut. A fost o discuţie pozitivă din partea amândurora. Bineînţeles că îmi era dor de meserie. Nu puteam să trăiesc fără antrenorat”, a declarat Mulţescu la Telekom Sport.

Astra este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1 Betano

Patronul Ioan Niculae a explicat de ce a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Edward Iordănescu de la formaţia Astra Giurgiu: ”Nu e nicio ruptură între noi. Ne-am separat ca prieteni. A fost o nemulţumire cu privire la jocul echipei şi am considerat că e nevoie să dăm un imbold. Edward nu a fost demis, a fost o treabă stabilită de comum acord. Relaţiile dintre noi nu s-au deteriorat. Luaţi ca atare comunicatul clubului”.

După trei etape din play-off-ul Ligii 1 Betano, Astra Giurgiu este pe locul 5, cu 22 de puncte, la 13 puncte de echipele din frunte, FCSB şi CFR Cluj.

Închide ×