Încă un STAR din Liga 1 e aproape de un transfer! “A primit ofertă din Turcia”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 13:45
Încă un STAR din Liga 1 e aproape de un transfer! “A primit ofertă din Turcia”

Campioana Ligii 1, Astra Giurgiu, pare să fie total dezinteresată să îşi apere trofeul cucerit de Şumudică & co. Conducerea giurgiuvenilor se pregăteşte să dea la export un nou jucător, chiar unul esenţial pentru echipa campioană.

După plecările lui Valerică Găman, Fernando Boldrin şi William de Amorim, Astra pare tentată să se despartă şi de Silviu Lung jr. Poartarul formaţiei giurgiuvene a primit o ofertă de la Rizespor, care doreşte să îl aducă pe cel de-al treilea portar al naţionalei României.

Chiar dacă presa turcă, cea care a dezvăluit negocierile dintre cele două părţi, nu precizează suma în jurul căreia se discută transferul, sursele FANATIK.RO au adăugat că mutarea nu se poate face fără o sumă minimă de 1,5 milioane euro. “În mod normal, Silviu jr. costă 2,5-3 milioane de euro, însă această sumă se modifică în funcţie de necesităţile echipei. Oricum, nimeni nu mai pleacă decît după meciurile cu West Ham”, a fost dezvăluirea făcută de persoanele din angrenajul conducerii Astrei.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×