EXCLUSIV. Niculae VINDE tripleta Astrei la Steaua: "Ăsta e PREŢUL!"

“Sper şi vreau ca De Amorim, Teixeira şi Boldrin să fie ai Stelei. O să îi luăm, veţi vedea. Vreau jucători de atac. Bine, asta dacă Astra nu califică mai departe în Champions League, pentru că altfel nu crede că mai vor să îi vîndă", a declarat Gigi Becali, în această dimineaţă, la o televiziune de sport. - toate detaliile aici

 “Vrem 2,5 milioane de euro!”

Însă, nu de aceeaşi parere este şi conducerea clubului din Giurgiu! Declaraţiile latifudiarului din Pipera nu sînt pentru moment luate în seamă, dar dacă Gigi Becali va insista pentru aducerea celor trei fotbalisti, iar Astra va rata grupele Champions League sau Europa League, pretul dorit de giurgiuveni pare a fi unul destul de piperat.

“Încă mai avem şanse de calificare, chiar dacă au scăzut considerabil pentru că am primit gol acasă, momentan nu ne putem gîndi la această afacere, mai avem un meci de jucat, apoi play-offul... Însă, dacă ratăm grupele, toţi trei sînt de vînzare. Să plătescă Gigi 2,5 milioane de euro şi îi poate lua”, au declarat surse din cadrul clubului giurgiuvean pentru FANATIK.RO.

 “Vor să ne destabilizeze!”

Conducerea Astrei se teme că aceste declaraţii sînt făcute de patronul clubului şi pentru a destabiliza clubul giurgiuvean. “Şi în iarnă au zis că îi vor, Ba pe Alibec, ba pe De Amorim, ba pe Budescu, ba pe Silviu Lung, însă au luat doar pe Enache, iar transferul ăsta s-a făcut pentru că am vrut noi să-l dăm. Şi cu Teixeira au făcut la fel, dar jucătorul a ales Astra?"

"De ce? Pentru că steliştii vorbesc mai mult pe la tv... Dar, repet, dacă nu e un puci, atunci să plătescă 2,5 milioane şi îi poate lua”, au mai punctat aceleaşi surse pentru FANATIK.RO.