Carousel hot news

ASTRA-STEAUA. Ce cursă le întinde Şumudică! Declaraţie neaşteptată! Ce jucători îi lipsesc

ASTRA-STEAUA. Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a recunoscut că s-ar mulţumi cu un egal în faţa Stelei miercuri seară, în etapa 6 din Liga 1, chiar dacă meciul se va disputa la Giurgiu, pe...
11.08.2015 | 14:15
ASTRA-STEAUA. Ce cursă le întinde Şumudică! Declaraţie neaşteptată! Ce jucători îi lipsesc

ASTRA-STEAUA. Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a recunoscut că s-ar mulţumi cu un egal în faţa Stelei miercuri seară, în etapa 6 din Liga 1, chiar dacă meciul se va disputa la Giurgiu, pe terenul echipei sale.

ASTRA-STEAUA. “Mîine mă mulţumesc cu un punct. Joc cu jumătate de echipă, a plecat Seto, Geraldo are glezna umflată, Găman, Junior Morais au probleme, avem contuzii, indisponibili, patru, cinci nici nu-i văd la faţă, nu vin la stadion, cu cine să joc. Aşa că un punct e bun cu Steaua, e campioana, nu?”, a spus “Şumi” la o televiziune de sport.

ASTRA-STEAUA. A început războiul Rădoi-Şumudică! „Să nu-mi pună mie vorbe în gură!”

ASTRA-STEAUA. În ceea ce priveşte Steaua şi meciul pierdut de la Belgrad, tehnicianul Astrei a evidenţiat motivele pe care el le crede de cea mai mare importanţă în regresul echipei campioane în ultinul timp.

LOVITURĂ înainte de Astra-Steaua! „Pleacă pe DOAR 300.000 de euro”

ASTRA-STEAUA. “Steaua n-a jucat rău cu Partizan, dar ei au nişte probleme în afara terenului, ca să spun aşa, nişte probleme care îi trag în jos. În primul rînd i-a tras mult înapoi că i-a dat Armata afară din Ghencea. Plecarea asta pe la Mogoşoaia sau pe mai ştiu eu pe unde i-a dat peste cap, nu-i normal să ieşi din casa ta, unde ştii totul cum este şi să te pregăteşti la cel mai înalt nivel prin alte locuri”.

Raţ se bate cu Messi şi Ronaldo! Ce transfer NEAŞTEPTAT!

“Apoi şi conflictul cu suporterii i-a tras în jos, problema asta cu sigla, eu nu ştiu foarte bine cum stă treaba asta, dar Steaua avea nevoie de suporteri, de stadion, de presiunea pe care o putea pune pe orice adversar cu toatea astea în spate. Steaua pierde din turaţie din cauza acestor probleme din spatele terenului, din spatele echipei”, a declarat Şumudică.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri