Carousel hot news

ASTRA-STEAUA. Dezvăluire înainte de meci! “L-au contactat pe Găman!”

ASTRA-STEAUA. Gigi Becali a declarat că Valerică Găman s-a autopropus la formaţia campioană, însă tranzacţia nu s-a mai realizat din cauza pretenţiilor financiare ale fundaşului. Dani Coman,...
13.04.2016 | 12:02
ASTRA-STEAUA. Dezvăluire înainte de meci!
ADVERTISEMENT

ASTRA-STEAUA. Gigi Becali a declarat că Valerică Găman s-a autopropus la formaţia campioană, însă tranzacţia nu s-a mai realizat din cauza pretenţiilor financiare ale fundaşului. Dani Coman, preşedintele Astrei, a declarat că internaţionalul român a fost căutat de Steaua în urmă cu aproximativ o lună şi a dezvăluit că fundaşul a fost la un pas să arate presei discuţia cu oficialii grupării roş-albastre.

L-am oprit pe Găman să arate presei discuţia pe care a avut-o cu cei de la Steaua, să se vadă exact cine pe cine a căutat. L-am oprit pentru că nu mi s-a părut corect să facă publică discuţia. O să-l rog ca după aceste două jocuri să facă lumină în acest caz. Găman nu a fost căutat săptămâna asta, a fost căutat cu ceva timp în urmă, o lună, o lună jumătate”, a spus Dani Coman la un post de televiziune.

ASTRA-STEAUA. “Niciodată nu am făcut jocuri murdare înainte de meciurile directe, nu mi-au plăcut şi nu le-am făcut. Despre Găman ce să spun? Băiatului îi expiră contractul la vară. A contact-o pe Anamaria, avea dreptul să semneze, am negociat cu el, a vrut omul 300.000 pe an şi 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau. Din partea lui a venit, nu din partea mea. Şi a fost atunci, nu acum. Ca să audă Dani Coman”, a spus Gigi Becali la începutul săptămînii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri