Fotbal intern

FCSB, lider după o victorie clară la Giurgiu. Pintilii a dat un eurogol

FCSB s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
FCSB lider dupa o victorie clara la Giurgiu Pintilii a dat un eurogol

Update. FCSB o învinge pe Astra Giurgiu, scor 3-0, pe stadionul „Marin Anastasovici”, în etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, iar echipa lui Nicolae Dică revine pe prima poziţie în clasament, la 2 puncte în faţa rivalei CFR Cluj. Golurile formaţiei „roş-albastre” au fost înscrise de Harlem Gnohere (27), Man (47) şi Pintilii (49). Florentin Matei a ratat un penalty în prelungiri.


Update. Iată echipele de start alese de Gigi Mulţescu şi Nicolae Dică

Astra: Iliev – Belu, Erico, Polczak, Stan – Seto, Dandea, Matei – Balaure, Vera, Buş

Rezerve: Lazăr, Bejan, Culda, Butean, Mrzljak, Moise, Biceanu

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic -Pintilii, Filip – Man, Budescu, F. Tănase – Gnohere

Rezerve: Vlad – Larie, Nedelcu, Popescu, Teixeira, Coman,  Morais

VEZI AICI MECIUL ONLINE! 


UPDATE, ora 16:13. Jucătorii Stelei au făcut un ultim antrenament înainte de deplasarea de la Giurgiu, meci care va avea loc luni, de la ora 20:45:


UPDATE, ora 13:00. Nicolae Dică pregăteşte mai multe schimbări în formula de start a FCSB pentru confruntarea cu Astra Giurgiu:

Echipa probabilă FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere.


Victoria celor de la CFR Cluj pe terenul Viitorului, scor 2-1, pune presiune pe trupa lui Nicolae Dică. FCSB are nevoie de o victorie la Giurgiu pentru a menţine cele două puncte diferenţă din clasamentul play-off-ului Ligii 1. 

Partida se anunţă foarte dificilă pentru roş-albaştri. Steliştii au pierdut 5 puncte în cele două partide din sezonul regulat al Ligii 1, în compania celor de la Astra Giurgiu. În partida din tur, de pe Naţional Arena, scorul a fost 1-1, după golurile reuşite de Romario Moise şi Harlem Gnohere, în timp ce în retur formaţia antrenată la acea vreme de Edi Iordănescu a câştigat cu 2-0, după reuşitele lui Ioniţă şi Abang. VEZI MECIUL AICI

Astra-Steaua LIVE STREAM Liga 1. Dică şi Budescu au făcut pace

Partida cu Astra va fi una interesantă şi din perspectiva scandalului dintre Nicolae Dică şi Constantin Budescu. Superstarul FCSB i-a reproşat antrenorului faptul că a fost schimbat la pauză în etapa precedentă, când steliştii au trecut de CS U Craiova, scor 2-0. Cei doi susţin însă că s-au împăcat. Rămâne de văzut dacă Dică îl va mai prefera pe Budescu în primul 11, după gestul mijlocaşului ofensiv. 

Partida dintre Astra şi FCSB se joacă luni, 16 aprilie, de la ora 20:45, şi va fi difuzat în format livetext de FANATIK.RO.