Fotbal intern

Astra a fost aproape să îl aducă pe Diego Fabbrini: „E foarte supărat că joacă în play-out”

05.03.2019 | 12:13
Astra a fost aproape sa il aduca pe Diego Fabbrini E foarte suparat ca joaca in playout

Diego Fabbrini este unul dintre cei mai buni stranieri din Liga 1 Betano. Fotbalistul italian cu o selecție la naționala „Squadrei Azzura” a fost unul dintre transferurile surprinzătoare făcute de FC Botoșani înainte de noul sezon. Moldovenii nu au reușit însă să se califice în play-off, după înfrângerea suferită pe terenul lui Viitorul în ultima rundă din sezonul regulat, scor 0-1. Astfel, agentul lui Fabbrini susține că jucătorul a devenit nemulțumit de faptul că nu va juca pentru un loc în cupele europene. Mai mult, Florin Manea a spus că fotbalistul a avut mai multe oferte refuzate de la FC Botoșani, inclusiv una de la Astra Giurgiu.

Astra Giurgiu a vrut să îl transfere pe Diego Fabbrini

Impresarul lui Diego Fabbrini, Florin Manea, a vorbit de faptul că Diego Fabbrini a avut o ofertă importantă din partea celor de la Astra Giurgiu, făcută chiar de către președintele Dani Coman, în ultimele ore ale perioadei de mercato:

„M-a sunat Dani Coman în ultima zi de transferuri. A încercat să-l transfere pe Fabbrini, de la Botoşani. Dani a făcut un efort uriaş, Fabbrini ar fi ajuns la o sumă importantă. Cei de acolo n-au fost de acord (n.r. – FC Botoşani). Jucătorul e foarte supărat că joacă în play-out. Îşi doreşte să joace la o echipă care evoluează în cupele europene. Avem interes şi din străinătate”, a declarat impresarul la ProSport.

Diego Fabbrini a impresionat în partida din retur cu Dinamo București

Diego Fabbrini nu e mulțumit că nu joacă în play-out

Florin Manea a dat de înțeles Diego Fabbrini că ar fi dispus să semneze cu orice echipă din România: „Fabbrini e nemulţumit că nu se află în faţa reflectoarelor din play-off, dar îşi doreşte să rămână în România. De asemenea, a refuzat câteva oferte din cauza anumitor factori: “El este jucător profesionist. Îi place în România, îşi doreşte să rămână. Am vorbit şi cu soţia lui, care mi-a zis: <<Tocmai ne-ai adus în România şi vrei să ne duci în altă parte?>>. A demonstrat că este unul dintre cei mai buni jucători din România. Cred că ar fi o ţintă bună pentru orice club.”

Impresarul a adăugat ca mijlocașul ofensiv cu peste 100 de meciuri în primele două ligi italiene a avut numeroase oferte în ultima perioadă, inclusiv de la Legia Varșovia: „Suntem deschişi. Sunt discuţii şi din Polonia, Dubai, Qatar… El a refuzat o ofertă din Arabia Saudită, din cauza climatului. Am vorbit cu Legia Varşovia. A mai fost prezentat acolo. Eu sunt prieten cu patronul de la Legia. Şi la Zaglebie Lubin e dorit. El din vară termină cu Birmingham şi vrea să ajungă din nou la acel nivel. Legia Varşovia are o putere financiară peste FCSB şi CFR Cluj. Au contracte de 40.000 – 50.000 pe lună. În România sunt maxim de 20.000″, a adăugat Manea.

  • 800.000 de euro este cota lui Diego Fabbrini, potrivit transfermarkt.de
  • 4 goluri și 3 pase decisive în 19 meciuri în actualul sezon de Liga 1 Betano pentru FC Botoșani