Fotbal intern

Întăriri de play-off la Astra! Au adus un internaţional american de tineret

Astra Giurgiu este la un pas de calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano şi a realizat, luni, un transfer inedit în încercarea de a-şi întări lotul.
Autor: Vicentiu Dinescu | 19.02.2018 | 19:25
Întăriri de play-off la Astra! Au adus un internaţional american de tineret

Formaţia pregătită de Edward Iordănescu l-a achiziţionat pe internaţionalul american de tineret Danny Barbir, care are tată român. Fundaşul american a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Astra Giurgiu.

Danny Barbir, în vârstă de 20 de ani, are şi cetăţenie română. El este născut la Atlanta din tată român şi mamă cubaneză. ”Este un tânăr interesant, în care am încredere, poate progresa foarte mult”, a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman.

Astra este foarte aproape de play-off

Jucătorul, fost component al echipei Under 23 a clubului englez West Bromwich Albion, a debutat deja pentru echipa ”satelit” a clubului Astra Giurgiu în meciurile amicale. Barbir a jucat ultima dată la echipa a doua a grupării americane Whitecaps FC.

Astra Giurgiu se află în luptă cu formaţiile FC Viitorul, Dinamo Bucureşti, CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani pentru cele trei locuri rămase vacante în play-off. Giurgiuvenii îşi pot asigura calificarea încă din această seară, dacă FC Botoşani nu va învinge FC Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!