Fotbal intern

Astra – U Craiova 0-3. Live video în etapa 13 din Liga 1 Betano. Oltenii fac spectacol la Giurgiu şi urcă pe locul 2

26.10.2018 | 23:00
Astra  U Craiova 03 Live video in etapa 13 din Liga 1 Betano Oltenii fac spectacol la Giurgiu si urca pe locul 2

Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova se întâlnesc în ultima etapă a turului sezonului regular din Liga 1 Betano, într-un meci care are loc pe Stadionul “Marin Anastasovici”, din Giurgiu. Partida a început la ora 21:00 şi este transmisă pe FANATIK.RO, precum şi ONLINE TV, în format LIVE VIDEO pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE. Universitatea Craiova se impune cu scorul de 3-0 în ultimul meci al sezonului regular. Au marcat Alexandru Mitriţă, Alexandru Cicâldău şi Elvir Koljic. Oltenii urcă pe locul doi, cu 22 de puncte, la unul faţă de liderul clasamentului, CFR Cluj.


Min 72 / GOOOL CRAIOVA! Elvir Koljov face 3-0 cu un şut simplum din opt metri.

Min / GOOOL CRAIOVA! Alexandru Cicâldău reuşeşte primul gol pentru olteni după ce a reluat din pasa lui Mitriţă.

Min 37 / GOOOOL CRAIOVA! Alexandru Mitriță înscrie pentru Universitatea Craiova la prima acțiune mai închegată de atac a oltenilor.

Min 33 / Renato Kelic nu mai poate continua partida. Jucătorul Craiovei este înlocuit de Tiago Ferreira.

Min 16 / Prima ocazie de poartă aparține Astrei! Llullaku a reluat pe lângă din câțiva metri.

Min 5 / Renato Kelic a revenit pe teren cu un bandaj pe nas. Jucătorul Craiovei a primit îngrijiri medicale preț de cinci minute.

Min 1 / Denis Alibec ridică piciorul prea sus și atinge capul unui adversar. Alexandru Tudor îi acordă cartonaș galben atacantului. Kelic a stat 2 minute întins pe gazon. Atacantul ratează meciul cu FCSB din etapa viitoare.

UPDATE 21.03 / A început partida Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

UPDATE 21.02 / Alexandru Tudor este nemulțumit de cum funcționează sistemul de comunicație între arbitrii

UPDATE 21.01 / Moment de reculegere ținut în memoria lui Ilie Balaci


UPDATE. Echipele de start:

Echipele de start:

Astra: Lazar – Da Silva, Bejan, Cestor – Butean, Biceanu, Koukou, Radunovic – Begue, Alibec, Llullaku

Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic – Bărbuţ, Mateiu, Cicâldău, Bancu, Mateiu – Mihăilă, Koljic, Mitriţă


Echipa antrenată de Gigi Mulţescu vine după o victorie în faţa celor de la AFC Hermannstadt, în deplasare, cu scorul de 2-0, goluri reuşite de Azdren Llullaku şi Erico. Pentru că au nevoie ca Denis Alibec să fie restartat, acesta a purtat banderola de căpitan la acest duel. Giurgiuvenii merg foarte bine în campionat şi ocupă acum locul trei al clasamentului cu 20 de puncte acumulate în primele trei etape, la trei puncte distanţă de liderul CFR Cluj şi la unul sigur de FCSB.

Astra – Craiova Live Online la TV pe Digi și Telekom

Universitatea Craiova încheie turul în deplasare, după o săptămână extrem de dificilă. Oltenii şi-au înmormântat idolul, pe Ilie Balaci, fostul mare fotbalist român care a încetat din viaţă pe 21 octombrie, din cauza unui infarct, în ziua în are Craiova avea meci mare. Pe 21 octombrie, Universitatea Craiova s-a impus pentru prima dată după 16 ani în faţa FCSB-ului într-un meci încărcat de emoţii şi de coincidenţe cel puţin stranii legate de cel care a fost Balaci. Pe Stadionul “Ion Oblemenco” au fost peste 30.000 de oameni care l-au omagiat pe “Prinţul deşertului”, aşa cum era numit Ilie Balaci, şi la final au salutat înfrângerea FCSB-ului, cu scorul de 2-1.

Înainte de startul etapei cu numărul 13, Universitatea Craiova ocupă locul cinci al clasamentului, cu 19 puncte acumulate până acum.

Baner cu Ilie Balaci al suporterilor olteni în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminică 21 octombrie 2018.
Baner cu Ilie Balaci al suporterilor olteni în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano,

Partida dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova are loc vineri, 26 octombrie, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.