Acuze grave. “Arbitrul m-a înjurat. Mi-a zis că-mi arată cine e el!”

astra-viitorul 0-2
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
01/04/2018, 20:16
Acuze grave. “Arbitrul m-a înjurat. Mi-a zis că-mi arată cine e el!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Viitorul a învins-o pe Astra, scor 2-0, după ce echipa antrenată de Edi Iordănescu a jucat o repriză în inferioritate numerică. În minutul 41, Florentin Matei a fost eliminat după ce a văzut două cartonaşe galbene în doar câteva secunde. La finalul meciului, mijlocaşul central de 24 de ani l-a acuzat pe arbitrul Marcel Bîrsan că l-a înjurat.

Incerc să-mi dau seama de ce am luat roşu. A oprit meciul ca să-mi dea galben. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Nu i-am spus nimic. Arbitrul m-a înjurat, spunându-mi că o să-mi arate cine e. La primul galben i-am cerut să-mi dea mie fault. La al doilea galben am protestat. Degeaba mai vorbim. E prima oara când ma arbitrează, nu am avut vreun conflict cu el. Eu am încercat să-l întreb de ce îmi dă galben şi mă înjura”, a declarat Florentin Matei.

Iordănescu a criticat arbitrajul după Astra – Viitorul 0-2

La finalul meciului, Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, a comentat la rândul său arbitrajul.“Nu poţi să rupi echilibrul la jumătatea meciului. Am văzut şi noi câteva cartonaşe galbene. Prea uşor s-a rupt echilibrul”, a susţinut tehnicianul de 39 de ani.

Închide ×