Mai rămâne Iordănescu la Astra? Niculae: ”Nu l-au anunţat pe Edi că avem meci de la ora 18:00? Se dă singur afară!”

Razvan Nicolae   
in Fotbal intern
01/04/2018, 20:34
Mai rămâne Iordănescu la Astra? Niculae: ”Nu l-au anunţat pe Edi că avem meci de la ora 18:00? Se dă singur afară!”

Astra Giurgiu a fost învinsă de Viitorul, scor 0-2, în a treia etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano. La finalul meciului, Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, a fost foarte critic la adresa jucătorilor, dar şi la adresa lui Edi Iordănescu.

Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunţat pe domnul antrenor că avem meci de la ora 18:00. De când era Astra Ploieşti n-am văzut o adunătură de 11 jucători mai slabă. Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară, se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui”, a declarat Ioan Niculae la finalul meciului.

Iordănescu, criticat mai dur după Astra – Viitorul 0-2

Nu este prima oară când Ioan Niculae îl critică pe Edi Iordănescu în play-off-ul din actualul sezon. După ce CSU Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, patronul giurgiuvenilor l-a criticat pe antrenorul echipei pe care o finanţează. Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 şi în play-off”.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×