Fotbal intern

Mai rămâne Iordănescu la Astra? Niculae: ”Nu l-au anunţat pe Edi că avem meci de la ora 18:00? Se dă singur afară!”

Astra - Viitorul 0-2 s-a jucat în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano. Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, a luat foc după înfrângerea echipei.
01.04.2018 | 20:34
Mai rămâne Iordănescu la Astra? Niculae: ”Nu l-au anunţat pe Edi că avem meci de la ora 18:00? Se dă singur afară!

Astra Giurgiu a fost învinsă de Viitorul, scor 0-2, în a treia etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano. La finalul meciului, Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, a fost foarte critic la adresa jucătorilor, dar şi la adresa lui Edi Iordănescu.

Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunţat pe domnul antrenor că avem meci de la ora 18:00. De când era Astra Ploieşti n-am văzut o adunătură de 11 jucători mai slabă. Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară, se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui”, a declarat Ioan Niculae la finalul meciului.

Iordănescu, criticat mai dur după Astra – Viitorul 0-2

Nu este prima oară când Ioan Niculae îl critică pe Edi Iordănescu în play-off-ul din actualul sezon. După ce CSU Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, patronul giurgiuvenilor l-a criticat pe antrenorul echipei pe care o finanţează. Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 şi în play-off”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri