Video. Viitorul câştigă la Giurgiu. Gol şi assist pentru Ianis Hagi

Filon Stan    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/04/2018, 19:54
Video. Viitorul câştigă la Giurgiu. Gol şi assist pentru Ianis Hagi

UPDATE 19:55 Urko Vera a marcat în proprie poartă după un corner executat de Ianis Hagi, pentru ca mai apoi Florentin Matei să ia un cartonaş roşu stupid la sfârşitul primei reprize. În 10 oameni, Astra a arătat mai bine în a doua repriză, Abang având o ratare monumentală. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, Ianis Hagi a reuşit să înscrie pe final de meci, după un assist al lui de Nooijer. După acest rezultat VIitorul ajunge la 26 de puncte şi vine la 5 puncte în spatele lui CS U Craiova. De partea cealaltă Astra rămâne pe locul 5, cu 22 de puncte.

UPDATE 17:30 Avem echipele de start de la Astra Giurgiu – Viitorul Constanţa:

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Erico, Polczak, Stan – Seto, Mrzljak – Balaure, Moise, Matei – Urko Vera
Rezerve: Lazar, Abang, Dandea, Buş, Radunovic, Butean, Bejan.

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ghiţă, Ţîru, Ganea – Ciobanu, Cicâldău, Băluţă – Ianis Hagi, Gavra, Drăguş
Rezerve: Buzbuchi, Măţan, Casap, De Nooijer, Voduţ, Hodorogea, Mailson.


Astra – Viitorul LIVE STREAM Liga 1 Betano. Astra Giurgiu se va confrunta duminică cu echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa! Astra şi Viitorul sunt despărţite în clasament de doar un punct, gazdele având 22, iar elevii lui Hagi, 23. Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 1-1. VEZI ONLINE ASTRA – VIITORUL

Astra – Viitorul LIVE STREAM Liga 1 Betano. Partida de la Giurgiu va fi oficiată de către Marcel Bîrsan, împreună cu asistenţii Ciprian Danşa şi Daniel Mitruţi. 

Spectacol la antrenament, înainte de Astra – Viitorul LIVE STREAM Liga 1 play-off

Înainte de a se deplasa la Giurgiu, Gică Hagi şi-a antrenat elevii în Bucureşti, unde a avut parte de asistenţă. Suporterii Stelei din Peluza Sud au venit să-l salute pe “Rege”. “La începutul şedinţei de pregătire, la marginea terenului au fost prezenţi şi aproximativ 30 de suporteri stelişti care i-au scandat în mai multe rânduri numele managerului tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, care le-a multumit şi i-a salutat pe fiecare dintre aceştia”, au scris campionii pe Facebook.

 

Echipele probabile:

Astra: Iliev – Belu, Erico, Bejan, A. Stan – Takayuki, Mrzljak – Buş, Fl. Matei, Balaure – Vera

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţâru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, T. Băluţă, C. Ganea – Măţan, I. Hagi, Lima

Partida Astra – Viitorul se va disputa de la ora 18:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×